Şehir şehir gezdikten sonra sonunda geldi. Diğer arkadaşın dediği gibi gerçekten farklı boyutları çıktı. Mesela petrol yeşili 73cm iken mor olan 75cm geldi. Eni ise 58 biri 60 biri. Ama hepsi çok güzel oldu bana. Oversize gibi değil.
Sertlik konusuna katılıyorum. Pierre Cardin'in tshirtlerini...
Bizim arkadaş da L beden almıştı sonra XL değiştirmek için aradı. Kırmızı rengi XL kalmamıştı. Telefonda hem kırmızıyı siyaha çevirdiler. Hem de XL yaptılar direk.
1784538076
Bizim il'de mi sıkıntı var acaba. Arkadaşın kargosu da sebepsiz iade edilmiş. Kargo firmasi bi aksilik oldu galiba...
Hay şansıma ya. sabahtan beri kargoyu bekliyorum dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. Şimdi baktım iptal etmişler dağıtımı. Sebebini sormak için aradım müşteri hizmetlerini. Benim ürünleri yanlış araca yüklemişler baska şehre gitmiş. p.tesiye kaldı bizim iş. Merakla bekliyordum valla.
Hem yazlık hem kışlık bakıyorum hocam. 2 gündür gözüme çarpan isimler var. İmagination, Elixir miydi neydi, hacivat, amyris extrait gibi ürünler çok beğeni almış. Bir de bluetalisman vardı sanırım. 700-750 civarına bunlardan kaliteli muadil var mıdır? Kimyager Ahmet ve Emre Geldi dışında...
Ben de kendime bakıyorum hocam. Daha önce orjinal parfüm almadım hiç ve tenime uyan koku hangisi emin değilim. Bi ara burda kendi parfüm yapan bir arkadaştan sekushi muadili almıştım şekerli koku. Baya kalıcı ve yayılımı fazlaydı. Dünde karşıma emre geldi çıktı onu araştırıyordum. Bana da...
Ya bu kod işi nerden çıktı şimdi :) 437 tl fark etti. Dün sipariş verdiklerimi iptal edip yeniden mi alsam. Öncekilerin iptali için sorun çıkarıyorlar mı acaba?
Yanlış yönlendirmeyim ama ben 97 kg olarak xl aldım hocam. hatta sitenin kendi yorumlarında tam oversize değil gibi yazmış biri. L size küçük gelebilir. ama yanlış yönlendirmeyim yine bende merakla bekliyorum XL bana olacak mı çuval gibi mi duracak diye.