Bende de xiaomi var 2 yıldır. Arada bi kullanıyorum. Odanın havasında kesinlikle bir değişiklik hissetmiyorsunuz. Yani bunu alınca odamda dağ esintisi gibi ferah bi koku olacak hava öyle olacak sanmayın. Sigara içtiğim için almıştım. Her ne kadar dumanı iyi bi şekilde yok etse de o nikotin...
Sorma hocam. Hoşuma gitti de çuval gibi oldu. Fazla büyük geldi. 3xl aldım, beden tablosuna göre 4xl almam gerekiyordu hatta. ama 3xl bile cok fazla büyük geldi. Gayette hoşuma gitmişti.
Biraz vakit geçmiş konu üzerinden ama şuan sürecin birebir aynısını yaşıyorum hocam. Konu başlığımı da atayım, sorunlar farklı olsa da içerik aynı ilerliyor. Şu anda o anakart elinizde kaldı değil mi? herhangi bir gelişme oldu mu...
2. el olarak almış olduğum Asus Tuf Gaming B650M-E WİFİ anakart, ekran kartı sürücüsü kurduktan sonra monitör ile iletişimi kesiyordu. Nerdeyse her parçadan 2şer 3er denedim, bios ayarları yaptım, pci gen4, gen5 ayarları yaptım herşeyi yaptım olmadı. En sonunda garantiye gönderdim. Çipseti...
Valla bedenimi bilmiyorum hızla kilo aldığım için ama 3xl alacam bakalım regular olandan. Beden tablosuna göre 4xl-5xl arasında almam lazım. ama genelde 3xl oluyordu. 97kg'yum.
Almayı düşünüyordum ama içe basma sorunum olduğu için Skechers'ın arcfit gibi değilmiş yapay zekanın dediğine göre. Kalite olarak ondan daha dayanıklıymış ama içindeki ortholite taban içe basmalar için gerekli dolgunluğu vermiyormuş :/
Sağlık olsun.