ramcoloji isimli üyenin son içerikleri

1. ramcoloji

🔥İndirim Fakir F-Air Hava Temizleyici (Gri) 11996 TL

Bende de xiaomi var 2 yıldır. Arada bi kullanıyorum. Odanın havasında kesinlikle bir değişiklik hissetmiyorsunuz. Yani bunu alınca odamda dağ esintisi gibi ferah bi koku olacak hava öyle olacak sanmayın. Sigara içtiğim için almıştım. Her ne kadar dumanı iyi bi şekilde yok etse de o nikotin...
  2. ramcoloji

🔥İndirim Uv Sinek Öldürücü Web'e Özel 699 TL

Tam alıyordum, sivrilerde etkili değilse almayım o zaman :/
  3. ramcoloji

🔥İndirim Kiğılı Dik Yaka Fermuarlı Cepli Rüzgara Dayanıklı Kapitone Spor Mont 764tl

172 boy 97 kg beni de ekleyin. İnternetten bişey alamıyorum bedeni bi tutturamıyorum :)
  4. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Arctic Mx-7 Üstün Performanslı Termal Macun - 8gr 569 Tl

Doğrulama kodu olmuyor mu bunlarda. QR kod filan göremedim. Hangisini girip gerçekliğini kontrol edeceğim.
  5. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Bende b840m aldım ama pci 3 destekliyor sanırım. Neyse 7500f için yeterli.
  6. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör 2396₺

diyor gemini abimiz. 1 tane de ben cekeyim ozaman.
  7. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör 2396₺

Bunların elektrik tüketimi nasıl oluyor acaba? Isıtıcılar gibi duman attırıyor mudur faturaları?
  8. ramcoloji

🔥İndirim Game İn Game Frozen 12cm Fanlı 4 Bakır Borulu Kule Tipi 537₺

1 tane de ben aldım teşekkürler. Ama şu Segotep vardı incehesapta 599 liraydı sanırım. O çok iyidi ya.
  9. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Bisiklet Yaka Tişört , Kuponla 4lü Alımda Tanesi 274,60tl

İade edecem mecburen. Kupon da bitti tekrar bu fiyata alamıyorum :)
  10. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Bisiklet Yaka Tişört , Kuponla 4lü Alımda Tanesi 274,60tl

Sorma hocam. Hoşuma gitti de çuval gibi oldu. Fazla büyük geldi. 3xl aldım, beden tablosuna göre 4xl almam gerekiyordu hatta. ama 3xl bile cok fazla büyük geldi. Gayette hoşuma gitmişti.
  11. ramcoloji

Asus anakart ve servispoint mağduriyeti

Biraz vakit geçmiş konu üzerinden ama şuan sürecin birebir aynısını yaşıyorum hocam. Konu başlığımı da atayım, sorunlar farklı olsa da içerik aynı ilerliyor. Şu anda o anakart elinizde kaldı değil mi? herhangi bir gelişme oldu mu...
  12. ramcoloji

Yardım Asus Anakart İçin Servispoint ile Yaşadığım Sıkıntı Hk.

2. el olarak almış olduğum Asus Tuf Gaming B650M-E WİFİ anakart, ekran kartı sürücüsü kurduktan sonra monitör ile iletişimi kesiyordu. Nerdeyse her parçadan 2şer 3er denedim, bios ayarları yaptım, pci gen4, gen5 ayarları yaptım herşeyi yaptım olmadı. En sonunda garantiye gönderdim. Çipseti...
  13. ramcoloji

Valla bedenimi bilmiyorum hızla kilo aldığım için ama 3xl alacam bakalım regular olandan. Beden tablosuna göre 4xl-5xl arasında almam lazım. ama genelde 3xl oluyordu. 97kg'yum.
  14. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Merrel Speed Strike 2 Outdoor Ayakkabı 2925₺

Almayı düşünüyordum ama içe basma sorunum olduğu için Skechers'ın arcfit gibi değilmiş yapay zekanın dediğine göre. Kalite olarak ondan daha dayanıklıymış ama içindeki ortholite taban içe basmalar için gerekli dolgunluğu vermiyormuş :/ Sağlık olsun.
  15. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Gratis Tüm ürünlerde %75 İndirim

Aynen tebrikler :) 3 kişi ortak doldurduk sepeti, 1800 küsür birimizinki, 1400 küsür birimizinki, diğeri de heralde 1400-1500 civarı aldı.
Geri