ben rekabetçi oyunlar oynadığım için yoksa hali hazırda 2k 260 hz asus monitörüm var bu pcyi 2.pc olarak alcam 1.pc karıma hediye edeceğim yani 2k dan düşmemek istiyorum o yüzden 2k 500 hz en uygun monitörü alıp geçmek istiyorum ama önerdiğin varsa fp bakmak isterim bütün sisteme baktığın zaman...
o zaman 800 tl bir şey değil onuda ekleyeceğim teşekkürler sistem nasıl sence iyi değilk mi göz atmanı isterim :)
1791138338
Ekran Kartı (Vatan Bilgisayar): ASROCK RX 9070 XT Challenger 16GB ➔ 47.239 TL
İşlemci (Amazon): AMD Ryzen 7 9800X3D (Tray) ➔ 22.310 TL
RAM (Amazon): Patriot Viper Venom...
kanka bu sinerjideki dijital göstergeli ve kavisli ve daha uygun sence ona geçmem mi lazım yoksa bu özellikler daha premium hissiyati ve güzelliği vermiyor mu
1791138099
kankam benim için csde valoda 50 fps bile fazla olacaksa veririm parayı çünkü monitörü o şekilde kullanıp minimum ms almak...
kankam patriota biraz işlem yapıcam zaten bir fark olmaz ondan sonra inşallah
1791133778
çok teşekkür ederim dostum çok iyi bence güzel hava akışı olması yeterli görüntüde güzel ekstra para vermeye gerek yok
1791133802
sen çok iyi denk getirmişsin kankam indirim kovalamışsın acaba bende mi...
ben 2k 500 hz oledle beraber bu sistemi kullanmayı düşünüyorum oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar apex cs2 fortnite gibi hikayeli oyunlar için ps5 slim 1 tb mevcut zaten birt daha uğraşmamak için iyilerinden alıp geçmek istiyorum zaten yatırım olarakda düşünülebilir