ramenes isimli üyenin son içerikleri

1. R

Pckolik firması sattığı ürünün arkasında durmaması

Gelişmeleri eklemek istedim Benim anakartım Asus z790m plus ddr4 1700 pin idi Bugün arayıp bu 3 anakartı teklif ettiler b860m-a 1851 pin zaten işlemcime uymuyor:) B760m-K 6 bin TL'lik bir anakart ddr5 ramlerime uymuyor MSI b760m gaming plus wi-fi ddr5 (yine ramlerime uymuyor ) Bu müthiş...
  2. R

I5 14400f den hangi işlemciye geçmeliyimki farkı hissedim

İ3 12100f var ekran kartım 3070 bi olayı yok
  3. R

Mesele tomahawk değil daha iyisi değil bana bozuk ürün satıldı ve şuan fiyatı 25 bin TL kardeşim sağlam bir firmaya yakışan bu elimizde yok muadilini verelim demektir 6 bin TL verelim git ne bulabiliyorsan onu al demek hangi kaliteli firmaya yakışır
  4. İnno3d rtx 3070 ichill 4x sıfır kondisyonda

Satılık İnno3d rtx 3070 ichill 4x sıfır kondisyonda

Sıfır kondisyonda
    14,000.00 TRY
  5. R

Bu bahsettigin kartları bile vermiyorlar sorun o al 6900 ne bulursan yoluna git diyorlar z790 kendi kartım Kara borsa oldugunu için 25den satıyor 3 5 satıcı
  6. R

Hiçbir şekilde muadil farklı kart vermeye yanaşmıyorlar kutunuzdan iade çıktı diyorlar :)
  7. R

Asusla görüştüm sorumlu pckolik diyor pckolik muhatabımız distribütör elinde yok diyor distribütör asusu arayın diyor deli saçması bir iş kullanıcıya zerre değer vermiyorlar z790 kullanırken h610 al kendine diye sadaka veriyor pckolik resmen
  8. R

1 sene bekletiyor thh 1 kişi bile bunlardan alışveriş yapmazsa yeter bana midem bulandı 1.5 aydır bilgisayarımı açamıyorum bunlar yüzünden
  9. R

Pckolik firmasından 1 sene önce Asus z790m plus sıfır anakart satın aldım anakart güç tuşuna basınca fanları döndürüp duruyor 2. Kez basınca rgbleri yakıyor 3. Kez basılı tutunca nadiren açılıyordu Asus yetkili servisine 2 kez gönderdim çözülmedi iade değişim raporu çıktı şimdi pckolik...
Geri