ramizy isimli üyenin son içerikleri

1. R

YouTube oyun videosu devri bitti mi?

Sanırsam şu tarz kanallar yerini aldı. Rumble gibi siteleri kullanıyor gamerlar
  2. R

Linux'a geçmeyi düşünüyorum.

Telefonla çektiğim videoları flash bellekten bilgisayarıma yollayacağım ve orada editleyeceğim. Bir yandan sistemin güncel olması da benim için önemli, belki youtube üzerinden canlı yayınlar da yaparım. 1759661934 Peki linux Tarrak gibi çalışan bilgisayarları zorlar mı...
  3. R

Garip derken? Ben performans olarak hangisini seçmeliyim?
  4. R

youtube kanalım için içerikler üretmeyi düşünüyorum. Ubuntu işimi görür mü? çok ucuza laptop almayı düşünmüyorum, ucuz laptop'ın bir üzeri fiyatına alacağım ama diyelim ki evimde çok ucuz bir laptop var, ubuntu bu laptop'u at gibi çalıştırabilir mi? XD Annem de beni baya linçledi, fiyatlara çok...
  5. R

Geçmişteki olayları bu denli hatirlayabilmem normalmi?

Herşeyi dün gibi hatırlayan insanların tek ortak özelliği monoton bir hayat yaşıyor olmasıdır. İnan ben de yatıp kalkmaktan başka bir alternatif bulamıyorum, taşrada sosyalleşmek çok zor:)
  6. R

Elektrikçi olarak yurtdısına nasıl gidilir?

Rapci Ceza da bir zamanlar elektirikçide çalışıyorken beklenmedik bir anda yurtdışından teklif almıştır fakat elektirikçi olarak gitmemişti, rapçi olarak gitti.
  7. R

Serserilerle nasıl başa çıkılır?

başa çıkmak zorunda değiliz. kendimizi geliştirmediğimiz sürece varoşlarla aynı sınıfta bulunmak zorundayız kalacağız. eğitim süreci streslidir, özellikle ortaokul öğrencileri için serserilerle başa çıkmak zordur.
  8. R

Sizde ayrı yeri olan Oyun?

The Amazing Spider-Man: Web of Fire
  9. R

Hiçbirşey güzel gelmiyor

Ben de böyleyim şuan. İş bulup ev almayı hedefliyorum
Geri