ramo isimli üyenin son içerikleri

1. R

İşlemçi, anakart ve ramim ne kadar eder?

İşlemçi 5600x kutusu var garanti bitti Anakart msı b550 gaming plus kutusu var garanti bitti Ram kingston 2x16 ram 3600 mhz cl 18 garantisi bitti Bu parçalar ne kadar eder
  2. R

OBS Çıkış Bit Hızı Artırınca Yayınım Donuyor

Donanımı ve internet hızı hakkında bir bilgi vermemissin versen bilgisi olan yardımcı olabilirdi
  3. R

Forza Motorsport alınır mı?

Saolasın
  4. R

Moza r5 aldıydım yan elamanlarıda alacam
  5. R

Direksiyon seti varsa hangi oyunları tavsiye edersin
  6. R

Bilgisayar Toplama: Kendim Yapabilir Miyim?

Her zaman onun için para vermek iyi değil kendin öğren pratikleşirsin zaten kolay yapmaya başlarsan sadece psu kablolarını psu ya ve anakarta doğru tak sorun yaşaman
  7. R

Laptobum Forza 4 kaldırır mı

Forza 4 bozuk oyun gecen girim dedim girerken donuyor genel bi problem olabilir
  8. R

Çözüldü✓ Elektrikler ani gidip gelmesinde pc açılışında siyah ekranda kalıyor?

Saol kral düzeldi pc açınça ekran kartını görmüyordu (güvenli modda) dediğini yaptım pc açıldı tekrardan saolasın
  9. R

Tmm saol akşam bi deneyeyim bu bilgi yoktu guvenli modda hangi driver silip ve indirim ( guvenli modda aciliyor) normal calismiyor zaten
  10. R

Başka pc olsa oyle yaparimda yok malesef
  11. R

ssd içinde bilgiler var malesef format atamam
  12. R

Çözüldü✓ 850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

Başlık açıp sor
  13. R

Çözüldü✓ 850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

Ne aldın hayırlı olsun
  14. R

Bu yedegin en son ne zaman alındıgını görebilirmiyim
Geri