aslında forumu açmadan bu hazır sistemi alacaktım ama yinede forumda sizlere danışmak istedim daha önce parça parça toplama gibi bir deneyimim olmadığı için pek gözüme kestirememiştim
https://www.incehesap.com/crixus-5070-tavsiye-sistem-fiyati-43850/
bu sistemle sizin önerdikleriniz...
2k monitorler en az 27 inc oluyorlar 24 inc tercih ediyorum oynadigim oyunlardan dolayi 27 kullandim daha once benim icin cok dezavantajli olmustu 24 e gecince oh be demistim
Ryzen 7 7800x3d olan bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı nvidia amd farketmez hazır sistemde önerebilirsiniz sadece fps oyunları oynuyorum rust cs pubg gibi
görünüşü seven bir insanım kasa biraz cafcaflı olursa sevinirim.
hocam aynı durumdayım bende sadece pubg oynuyorum arada cs. anlatmak istedigim ikinci monitor olarak 1080p 310hz asus rog strix monitorüm var bu monitoru ryzen 7 7800x3d ve 5070 ile kullandığımda herhangi bir darboğaz yapar mı? yani hikayeli oyunlarda 27 inc 2k monitoru kullanip rekabetci...
hocam peki rekabetci oyunlar icin ryzen 5 5600 4060 lı bir sistem toplayarak hikayeli oyunları ps5 alıp oynamak daha mantıklı olur mu çünkü valorant pubg cs gibi oyunlar için bu kadar para harcamak doğru gelmiyor?
Yeri geldiğinde 1080p rekabetçi oyunlar yeri geldiğinde 2k da hikayeli oyunlar oynamak istiyorum bu iki parça her iki çözünürlükte de güzel çalışır mı? çalışır ise sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.