RaMo_o isimli üyenin son içerikleri

1. RaMo_o

600TL Dijital Oyun Ve Müzik Platformlarında Harcadığınız Kadar Bonus!

Olur. 1776688903 Eyvallah reis.Yapıkredi de 300 tl kampanya var orayı da kontrol edebilirsiniz.
  2. RaMo_o

600TL Dijital Oyun Ve Müzik Platformlarında Harcadığınız Kadar Bonus!

Nisan ayı boyunca Steam, Spotify, Youtube Premium, PlayStation, Dark War Suvival, Last War Suvival, Whiteout-Survival, Steam Purchase, Steam Games, PUBG Mobile ve PlayStation, Fizy Turkey ve GeForce NOW Game+ dijital platformlarında, kampanyaya dahil olan kartlar ile yapacağınız yeni üyeliklerde...
  3. RaMo_o

Getir Finans 10000 TL Yatırarak 500 TL Kazanmak

Sanal kartta aynı sorunu bende yaşadım,getirden hesap karti göndermesini iste 30 dk da gönderiyor,benim sorunum öyle çözüldü.
  4. RaMo_o

Aynı hata bende de var hocam.
  5. RaMo_o

Naysa yüklerken teknik nedenlerden dolayı işlemini şuan gerçekleştiremiyoruz, paranı kartına iade ettik diyor.Nays limiti 100k.
  6. RaMo_o

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

5G ile Besliyoruz Kampanyasi! Kampanya kapsaminda bir ay gecerli olacak sekilde yurt ici her yone 240 GB hediye internetiniz hattiniza tanimlanmistir. Tanimlanan tum hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması uzerinden goruntuleyebilirsiniz: https://dijital.li/kAa0x Gule gule kullanin. B002
  7. RaMo_o

❌İndirim Bitti! EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

Bu markanın mousepadini ilk defa gördüm.Kullanan varmı aramızda?
  8. RaMo_o

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

İlk birkaç sefer ben de böyle sömürdüm,ama sonra bazı aylar çıkmamaya başladı.
  9. RaMo_o

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Çoğu zaman %50 150 tl iade oluyordu,ama son zamanlarda %100 300 tl iade ediyorlar.
  10. RaMo_o

Aynen bende de.Çünkü ondan önce de aynı benzer %50 steam kampanyasına katılmıştım.
  11. RaMo_o

Önceki ay benzer kampanyaya katıldıysan çıkmamıştır.Bende de önceki ay yoktu.Buna katılabiliyorum.
  12. RaMo_o

Amazon 300e 75 ve 450ye 150tl indirim kuponu

[H2 id='zgnz+aadaki+promosyon+iin+uygun+deilsin.']Üzgünüz, aşağıdaki promosyon için uygun değilsin.[/H2]
  13. RaMo_o

Peşin Fiyatına 3 Taksitle Samsung A36!

Ekstra kupon kodu olsa iyi giderdi
Geri