RaMo_o isimli üyenin son içerikleri

1. RaMo_o

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Gaming gecesi özel ürünlerde 500 tl telafi çekini kullanamıyoruz sanırım.
  2. RaMo_o

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

Boşuna üzülme burdan takip ediyorsan zaten alamazdın.Konu açılmadan önce bitmişti.
  3. RaMo_o

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

Konuyu açtığında stok öncesinde bitmişti zaten,telegramda yediler.İnsanlari heyecanlandırmaktan başka bir şey değil.
  4. RaMo_o

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Beklemene gerek yok iptaller başladı.
  5. RaMo_o

❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

Yaklaşık 1 yılda soyuldu,klavye içinden yedek w-a-s-d çıkıyor.Bahsettiğim gibi servisten mecbur geçiş yaptım iade almak yerine.Yurtdisi cihazlara pbt verip Türkiye pazarına vermemesi dediğiniz gibi saçmalık. 1786392808 Ek olarak asus rx red switchlerde rgb sorunu kronik.Bu klavyede henüz...
  6. RaMo_o

Türkiye'deki cihazlarda yok, yurt dışında var.
  7. RaMo_o

🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Hocam Kablonet'in kendi altyapısı desteklemesi lazım, benim de 1000 Mbps FTTH desteklemesine rağmen kampanyadan faydalanamadım.
  8. RaMo_o

Arkadaşlar aynı klavyeyi kullanıyorum,asus rog strix scope rx kablolu kullanıyordum,1.5 yıl sonunda rgb renkleri bozulunca(bazı tuşların rgb sekronize olmuyordu) servise gönderdim 1 hafta içinde beni haklı buldular ve değişim sonucuna vardılar,benim klavyeyi aldığım hesap silindiği için satıcıya...
  9. RaMo_o

🔥İndirim Asus Tf120 Beyaz ARGB Fan 499 TL (Premiuma Geçene 399 TL)

Mevcut premium olana da 400 den verseydi 5 tane alacaktım,kötü oldu.
  10. RaMo_o

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

Dizi ve film harcamanıza 300 tl bonus vermiş yine, uzun süredir steam kampanyası gelmiyor bana.
  11. RaMo_o

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5070 Tı Gamıng Solıd Sff 16gb Gddr7 49.282 TL

Durum öyleyse inno3d sff modeli bu modele göre daha az ısınıyor.
  12. RaMo_o

Çözüldü✓ Radeon RX 9070 XT ile 4k Kullanan Var mı ?

Bu kafayla takılırsan 5080 bile yetersiz gelir,4k boru değil, teknolojiyi kullanmak şart artık.4k-5070ti kullanan biri olarak söylüyorum dlss kalite daha iyi kenar yumuşatma sağlıyor çoğunlukla tercih ediyorum.
  13. RaMo_o

Dlss kalite moduna alır keyfine bakar.
  14. RaMo_o

Ne cahil adamsın,rt kullanmayacaksan bu kadar güçlü ekran kartı almaya bile gerek Güncel oyunlarda neredeyse rt kullanmayan oyun yok.
Geri