ramsakk isimli üyenin son içerikleri

1. R

Elektrik & Elektronik mühendisliği / Bilgisayar mühendisliği ?

Hocam bir de ben üniye hiç yerleşmediğim için sosyal çevremden sürekli tepki gördüm. Üniversite sınavına hazırlansam bile.. O yüzden çok hırslıyım yıllarımın boşa geçmesini istemiyorum artık. Bunun içinde ne yapmam gerekiyorsa yapacağım. Zaten öyle artık çok gezen,takılan bir insan olmayacağım...
  2. R

Hocam 20 yim, sınava 5 ay kaldı, 21 de başlıyorum. 4 yıl lisans sürse falan 25 de mezunum işte :D. Sıralama olarak muhtemelen 15-20k falan yapıcam. yaklaştım netlerim gayet iyi. o sıralamaya gidip 30k da ki marmara üni tercih edicem ( ingilizce) bir de bu üni benim evime yakın yarım saat falan...
  3. R

evet katılıyorum. Sizlere de başarılar :))
  4. R

teşekkür ederim fikriniz için. araştırmalar yapıyorum da şimdi tam olarak bilgiye sahip değilim bu alanda. Sadece belirttiğim alanlarda uzun yıllar çalışmak istiyorum biraz daha ofis ortamına kaydığı için çünkü. Power system,yüksek akım falan genel olarak ilgimi çekmiyor. Sence çok bi eksiği...
  5. R

132sds 1769450924 teşekkür ederim. hocam bir de şu an 20 yim İNGİLİZCE C1 düzeyinde bilgim var. 25 yaşında almanya da erasmus+ almanca + ingilizce bilen biri olarak bu bölümden mezun olacağım 25 geç mi? kendimi de geliştireceğim sosyal medya falan hiç kullanmıyorum bile sence çok bi eksisi olur...
  6. R

System engineering / Test / QA / Verification & Validation Bu alanlara yöneleceğim. Sizce hangi meslek çıkışlı olmam orta, uzun vadede kariyer açısından iyi olacaktır.? Avrupa' ya göz kırpar mı?
  7. R

Hangi alana yönelmeliyim ?

Merhabalar bu işin içerisinde olan mühendis abilerim, yorum yaparsa memnun olurum. Daha üniversite tercihimi yapmadım fakat. EEM, EHE, EM, veya kontrol ve otomasyon bölümlerini araştırıyorum. Gömülü Sistemler (Embedded Systems) / Yazılım Destekli Elektronik / Simülasyon / IoT / Haberleşme...
  8. R

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

Merhabalar cevap verirseniz eğer çok memnun olurum. Ben 20 yaşındayım. bir alana yönelmek istiyorum ama kararsızım. EA alanda derece yapmaya yakınlaştım. sınava daha 5 ay var. sayısal alanda ise maksimum yıldız teknik üni, marmara üni gibi ünilerde bilg mühendisliği veya EEM gibi bölümleri falan...
Geri