ramser47 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Asus monitör ayak vidası

Hocam vidayı bastıracagım yer biliyormusun
  2. R

Asus monitör ayak vidası

Asus vg279qm model monitör var ev taşırken monitörün ayak vidası kayboldu acaba monitör ayak vidasını nereden temin edebilirim veya diger ayak vidaları ile standart mı acaba
  3. R

windows 10 güncelleme yapınca bilgisayarda ses çalışmıyor

merhabalar arkadaşlar windows 10 da güncelleme yapınca ses çalışmıyor .. sistem geri yükleyince ses çalışıyor.. nasıl düzeltebilirim yardım lütfen
  4. R

Cs go pingim çıkıyor

hocam seni anlıyorum takım arkadaşlarımın pingi 50 lerde gezerken benimkisi 130 larda evde tek internet kullanıcısıyım 1587047950 takım arkadaşlarıylada aynı semtte oturuyoruz ping farkı nerden geliyor onu çözemedim süperonlineyi arıyorum değişen bir şey yok
  5. R

Cs go pingim çıkıyor

Merhaba arkadaşlar öncelikle hız testi yapıyorum pingim 12 civarı çıkıyor ama cs go ya girdigim zaman veya Faceit ta pingim 100-132 lerde geziyor takım arkadaşlarımın pingine bakıyorum 55 60 maksimum 70 lerde geziyor işin tuhaf kısmı ise bazen farklı sunucudan mıdır nedir bazende 80 90 ping...
  6. R

Ryzen 5 3600x ve Rtx 2070 Super Topluyorum YARDIMCI olur musunuz ?

ekran kartı tavsiyem bunu al 100 tl fark var ama sogutması gigabyte göre daha iyidir EVGA GeForce RTX 2070 Super FTW3 Ultra+
  7. R

espor için mouse almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz.

kardeşim alacaksan razer ile zowie arasında git diger markalara hiç bulaşma tavsiem zowie Fk1
  8. R

Ryzen 5 3600x ve Rtx 2070 Super Topluyorum YARDIMCI olur musunuz ?

kardeşim parçaları ayrı ayrımı alacaksın yoksa sistemi toplu haldemi alacaksın ?
  9. R

4. Nesil Ryzen Ne Zaman Çıkar?

yaz sonu gelecekse ozaman beklemekte fayda var en kötü + %15 performans gelir tahminimce
  10. R

3 nesil şuan piyasada örnek verim Ryzen 7 3700x bu 3 nesil .4 nesil yakın zamanda gelecekse onu almak için sordum aslında :)
  11. R

merhaba arkadaşlar sistemimde b450 anakart var 4 nesil ryzen işlemciler hangi tarihte çıkacak ve çıkmış olan işlemciler anakart uyumlu olacakmı acaba ?
  12. R

Yardım x570 mi b450 mi?

beyler bende b450 var işlemci 2600x işlemciyi 3700x yükseltsem sıkıntı yaşarmıyım acaba ?
Geri