Merhabalar herkese öncelikle. Şuanda kullanmış olduğum asus laptobumda saçma bir sorun yaşıyorum armoury crate üzerinden game visual kapattığım anda sanki nvidia denetim masasında yada nvidia app üzerinden gama fullemişim gibi bir görüntü ortaya çıkıyo ve düzelmiyo. Nası çözebilirim bilgisi olan...
yani şöyle söyliyim testlere baktığımda ryzen 7 5700x oynadığım oyunlarda en fazla performansı veren işlemci ve ryzen 5 5600x aralarında sadece 800tl lik bir fiyat farkı var ve bence 200 fps fark için bu ücrete değer
bende öyle düşünüyorum fakat darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım onu bilmiyorum
1751740960
x3d alıcak kadar bütçem yok alabilmeyi bende isterdim fakat en fazla ryzen 7 5700x fiyatını karşılayabilicek durumdayım
1751740984
işlemciden sonra da ekran kartını satım msi rtx 4060 gaming oc almayı düşünüyorum
genelde fps oyunları oynuyorum ve birkaç ay sonra yurt dışına gideceğim o yüzden sistemi çok fazla güncellemek istemiyorum sadece oyunlarda fps artışı istiyorum çünkü artık işlemcim yetersiz kalıyo. valo cs pubg r8 arada da çok nadir olsada hikaye oyunları
1751739084
önerdiğiniz kule tipi...
Merhabalar herkese öncelikle. Şuan sistemimde kullanıyo olduğum işlemci ryzen 5 3600 fakat artık yetersiz geliyo gibi hissediyorum. İşlemcimi ryzen 7 5700x ile değiştirmeyi planlıyorum fakat stok soğutucu yeter mi yetmez mi emin değilim o yüzden size soruyorum. İşlemci için kule tipi bir...
Merhabalar herkese Intel Arc B580 almayı planlıyorum fakat şuanda sistemim ddr4 ve işlemcim yetersiz kalıcak o yüzden ekran kartıyla birlikte işlemciyide değiştirmeyi planlıyorum ddr4 hangi işlemciyi alabilirim amd olursa daha çok sevinirim