Randaul isimli üyenin son içerikleri

1. Randaul

call of duty warzone 2 steam bağlantı hatası

arkadaşlar internetimde hiçbir sorun yok gta 5 epicte oynuyorum hiç problem yok reddeadonline steamden oynuyorum bazen kopuyor warzone 2 yi battlenetten oynayınca hiçbir problem yaşamıyorum ama steamden oynayınca bağlantım kesiliyor nedir bu sorun steamle alakalı bir sorun ama anlamadım gitti
  2. Randaul

Ekran kartımda bi parçacık görüntülerini alıyorum nasıl çözerim

Önerebileceğiniz bir işlem varmıdır acaba?
  3. Randaul

Ekran kartımda bi parçacık görüntülerini alıyorum nasıl çözerim

Ekran kartım asus tuf 1660ti bilgisayarda böyle parçalar oluşuyor ilk başta hdmı kaynaklı düşündüm değiştirdim aynı PCExpress kablolarındadır dedim bi diğerini taktım monitörden sandım onuda farklı monitörde denedim tekrar aynı taktık çıkardım yine aynı benchmark yaptım sorun göstermedi bu...
  4. Randaul

Gpu fan ayarı

evet dostum her şey 4/4 lük asus firmasıyla konuştum teknik servise yollayacağım tek çare bu 90derecelere geliyor ekran kartı
  5. Randaul

Gpu fan ayarı

normalde her zmanaki değerler vardı son 2 aydır format atıldıktan sonra oldu bu
  6. Randaul

Gpu fan ayarı

yapıyorum hatta %60 a çekiyorum ama fan 1 yine oyunlarda %100 oluyor sıklıkla
  7. Randaul

Gpu fan ayarı

Merhabalar asus tuf gtx 1660ti ekran kartına sahibim ve garantiden geldikten sonra gpu fan(1) sadece oyunlarda yük altındayken %100 oluyor kısmı bir süreliğine ve bu durum her dakika neredeyse tekrarlanıyor furmark testi yaptım ne fan %100 e aldı nede anormal bir durum oldu yardımcı olabilecek...
Geri