randomisim isimli üyenin son içerikleri

1. R

Konuştuğum Kız Problemlimi?

reis şimdi kırk tane ihtimal var ama sen bunlara bakma en iyisi sınav bitene kadar az sabret
  2. R

Ill Oyunu Fragman Yayınlandı

geçen senede şu oyunun bi fragmanını görmüştüm merak ediyom doğrusu baya güzel bişeye benziyor
  3. R

Mobile Legends İçin Emulator Önerisi

çoğu kişi bluestacks önerir bende kullanmıştım gayet iyi bi emülatör
  4. R

Ready Or Not Tek Kişi Oynanır mı

tek başına cok sarmaz ama yukardaki 360 saatlik arkadaş ile oynarsan baya sarar, hem oyunu öğretecek biri hem de bi takım arkadaşı daha n olsun
  5. R

Öneri Düşük Sistem Ölmeden Önce Oyna Dediğiniz Oyunlar Öneriler

bilmiyorum hocam ya ama yapay zekaya sorun net çözersiniz
  6. R

skyrim de iyi oyun öneririm
  7. R

warband gta 4 beyond two souls heavy rain mafia 2 max payne 1-2 alan wake the walking dead the telltale series bunların hepsi çok iyi oyunlar aklıma gelirse daha yazarım.
  8. R

İzlediğiniz En İyi Dizi Nedir? ve Bana Ne Önerirsiniz?

1 - breaking bad 2 - dexter 3 - twd 4 - vikingler 5 - la casa de papel (the sopranos ve banshee gibi izlemek istediğim birkaç dizi daha var ona göre liste degişebilir)
  9. R

Çok Çabuk Geriliyorum

cs yi sal ve diğer arkadasların dediği gibi hikayeli oyunlara geç olmadı dışarı çık tak kulaklıgı müzik dinleye dinleye yürü veya araba motor fln sür kafayı rahatlat
  10. R

❌İndirim Bitti! WRAİTH 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLANGIÇ 23.04.2026 BİTİŞ 26.04.2026

gamepad ne önerirsiniz, fantech shooter 3 iyi midir? 1800 e
  11. R

❌İndirim Bitti! WRAİTH 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLANGIÇ 23.04.2026 BİTİŞ 26.04.2026

@mornix VXE DRAGONFLY R1 SE+ alınır mı hocam 1200 TL ye
  12. R

Metin 2 tarzında bir oyun önerir misiniz?

Metin bana ait değildir. P için başlamayı düşünüyorsanız rekabetçi PvP sadece arena üzerinden dönüyor ancak onda da class dengesizlikleri yüzünden ciddi bir adaletsizlik var haberiniz olsun. Eğer casual PvP oyuncusuysanız, toplu savaşları falan epey eğlencelidir ama. O açıdan çok keyifli zaman...
  13. R

Steam hesabım kütüphane

bu oyunlar güzeldir: metro exodus dying light 2 dying light beast gta 4 max payne 2 / 3 arc raiders helldivers 2
Geri