range61 isimli üyenin son içerikleri

1. range61

İş Bankası'ndan Bugüne Özel Bedava Kahve

Maximum Kart'la bugüne özel kahve ödemelerinde 300 TL'ye kadar %100 iade. https://isbank.tr.go.link/11MS1
  2. range61

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

Gençlerden gitmeyecek varsa kod alabilirim :)
  3. range61

Vodafone-Uber ilk yolculukta %90 indirim

Uber var yıllardır sarı taksiler kullanıyor, 200 üzerinde yolculuk yapmışımdır.
  4. range61

🔥İndirim Fairy Mucize Makine Kapsül | %100 Para İadesi Kampanyası | Getir

Getirden ürünü sipariş ettim fişi yükledim iade onaylandı, uygulamada bakiye gözüküyor ama para iadesi butonuna tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor dünden beri ibanıma alamadım parayı.
  5. range61

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Aldım bakalım, teşekkürler.
  6. range61

USB Wifi Adaptör Pc Görmüyor

Merhaba arkadaşlar, TP Link T3U Plus usb wifi adaptör kullanıyorum normalde direk usb girişinden kasaya taktığımda bir sorun olmadan bağlanabiliyorum. Modemim uzakta diye usb 3.0 uzatma kablosu aldım amazondan. Bu uzatma kablosuna taktığımda wifi adaptörü bilgisayar görmüyor neden olabilir...
  7. range61

Wifi Adaptör Önerisi

Öylemi hocam? Wifi5 wifi6 arasındaki fark nedir 1000tl çıkabilirim eğer varsa
  8. range61

Wifi Adaptör Önerisi

Bütçe belirtmemişim 500-750 bandında bir şey bakıyorum
  9. range61

Wifi Adaptör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 1000 Mpbs internetim var. Modem ile 2 oda arası fark var. Kasam için lan kablosu çekemiyorum wifi adaptör önerisi verebilirmisiniz? Fiyat performans ürünü arıyorum önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler
  10. range61

5 bin TL'ye koltuk önerisi

Bende aynı arayış içerisindeyim attığınız modellere baktım karar veremedim
  11. range61

🔥İndirim Honor Pad X9 Visa Kart ile 4.799 TL

Bir kaç ay oldu alalı fp ürün, ses kalitesi ekran kalitesi güzel. Şarjı bitmiyor tavsiye ederim.
  12. range61

Bedava Amazon prime üyeliği

Telefon samsung değil*
  13. range61

Bedava Amazon prime üyeliği

Prime üyesiydim şimdi iptal ettim ama telefonum samsung telefon apk sitelerindende indirdiğimde telefona yüklemiyor, boşuna mı iptal ettim :)
  14. range61

Thermalright Assasin X120 SE Montaj Yapamıyorum

Evet bu braket eksik ama bu braketi bulamıyorum kasanın içindemidir? 1740137392 Aa braket kasanın içine düşmüş şimdi buldum bu şekilde deneyeceğim teşekkürler:)
  15. range61

Thermalright Assasin X120 SE Montaj Yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5600 işlemcim için Thermalright Assasin X120 soğutucu aldım fakat montajı yapamıyorum, görselini eklediğim kısımda pembe aparata vidaları geçiriyorum ama bunun sanırım yerleştirme yuvası yok vida boş dönüyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz?
Geri