Rangorun isimli üyenin son içerikleri

1. R

Ai pcie 5x4 desteği yok diyo epeyde var gözüküyor

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b650m-k/
  2. R

GameGaraj R9T 5070 alınır mı

Kasasına kadar aynı gözüküyor, muhtemelen aynı cihaz sadece marka basılmış.
  3. R

Bilgisayarım Sürekli Mavi Ekran Veriyor, Ne Yapmalıyım?

Minidump dosyasını yapay zekaya analiz ettirebilirsin.
  4. R

Çözüldü✓ 12k ya 2.el rx 7600 8gb alınır mı

2.elde 6800xt bulunmuyor mu o fiyatlara?
  5. R

🔥İndirim DayZ Cool Edition paket 118.50 TL Kaçırma 🔥🔥🔥

Normal serverlara da giriliyor community serverlarına da giriliyor. Grafik ayarları da değiştirilebiliyor.
  6. R

Wake on lan çalışmıyor

O zaman bilgisayardaki ayaları gözden geçir hocam bir şeyler eksik.
  7. R

Wake on lan çalışmıyor

O internet sağlayıcısı hocam, modemi sormuştum ben. Bazı modemlerin kendi uygulaması oluyor, uzaktan kendi modem ara yüzüne bağlanabiliyorsun ve wake on lan'ı tetikleyebiliyorsun. Bende Keneetic var ve keneetic uygulaması üzerinden wake on lan ile bilgisayarı açabiliyorum.
  8. R

Wake on lan çalışmıyor

Hocam bilgisayar kapalıyken modem ara yüzüne girip, bilgisayar bağlı mı değil mi kontrol et. Eğer bilgisayar kapalıyken wifi bağlı gözükmüyorsa sorun bilgisayar ayarlarından yok eğer gözüküyorsa uygulama ya da ip durumunda sorun vardır. Hangi marka model modem kullanıyorsun?
  9. R

İncehesaptan sistem aldım sıcaklık fazlamı

Hocam sana tavsiyem sıcaklık değeri gösteren ne varsa kapat, kafayı yersin böyle.
  10. R

Slayer R9T3D Hala alınır mı ? 110 K olmuş

Müşteri hizmetleri konusunda yetersiz bir firma, aklınızda bulunsun.
  11. R

Game Garaj klavye degişimi için 11.000 Lira istiyor

Hocam aslında globalde farklı marka model olarak satılıyor ama ne olduğunu unuttum, bulabilirsem atarım size belki videosu falan vardır. Kasa yapısı ve içeriği neredeyse aynı Edi:
  12. R

Laptop Chipset cıkartma ve ısıtma amd

Hocam normalde soğutucu blok var değil mi?
  13. R

Flashtan Oyun Oynamak

İçini açıp, içindeki çipi internetten aratarak bakabilirsin ya da direk çipin üstünde yazıyor olabilir.
  14. R

Yardım EKRAN KARTI DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

Zamanında rx580 + 1600af'den 6800xt + 5600'e geçtiğimde sadece parçaları değiştirmiştim, başka bir şey yapmamıştım.
  15. R

Razer BlackShark V2 HyperSpeed ayarları hakkında yardım

Bende düz V2 var. Enhancements kısmındakilerin hepsi orta düzeyde. Mikrofonu da 35-40 arasında kullanıyorum, karşı taraf 50'de bile sesin çok fazla geldiğini söylüyor.
Geri