Diğer konuya yazdım buraya da yazayım, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, 2-3 aydır fare tekerliğinde tutarsızlıklar başladı. Aşağı hızlıca çekerken arada yukarı kayması gibi, bazen çileden çıkartabiliyor. Elektronik temizleyici sprey sıkıp 2-3 hafta daha kullanıyorum.
Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, 2-3 aydır fare tekerliğinde tutarsızlıklar başladı. Aşağı hızlıca çekerken arada yukarı kayması gibi, bazen çileden çıkartabiliyor. Elektronik temizleyici sprey sıkıp 2-3 hafta daha kullanıyorum.
Vpn ayarlarda 'Bölünmüş Tünelleme' seçeneği var. Oradan hangi uygulamanın vpn kullanacağını seçebiliyorsun.
Konuya gelince, bir kaç senedir kullanıyorum, memnunum.
6800xt, çift monitör kullanıyorum, ara sıra (ayda bir yada iki kere) monitör geçişlerinde driver çöküyor. Özellikle bir ekranda oyun açık, diğer ekranda da chrome açıksa çökme ihtimali daha fazla oluyor.
Ds 3'deki bazı mekanlar Ds 1'de de var. Ben, 1-3-2 şeklinde oynamıştım. 2'nin bir kaç mekaniği farklı, ilk başta alışamamıştım o yüzden 1'den direk 3 geçmiştim. Evet 1 ve 2 eski oyunlar ama oynaması oldukça zevklidir.
https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010p-kit-powerline-adaptor-seti-av600-mbps-priz-soketli-tasarim-ethernet-port-tak-ve-calistir-kolay-kurulum-tum-modem-ve-router-modelleri-ile-uyumludur-pm-bd303850 Şu tarz ürünler var, kablo işine girmek istemem derseniz. Direk elektrik hattı üzerinden...