Rangorun isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Fevel Z1 Paw 3395 Lila 1.111 TL (Kargo +99)

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, 2-3 aydır fare tekerliğinde tutarsızlıklar başladı. Aşağı hızlıca çekerken arada yukarı kayması gibi, bazen çileden çıkartabiliyor. Elektronik temizleyici sprey sıkıp 2-3 hafta daha kullanıyorum.
  2. R

❌İndirim Bitti! Furylevel Z1 Beyaz Mouse 1199 TL

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, 2-3 aydır fare tekerliğinde tutarsızlıklar başladı. Aşağı hızlıca çekerken arada yukarı kayması gibi, bazen çileden çıkartabiliyor. Elektronik temizleyici sprey sıkıp 2-3 hafta daha kullanıyorum.
  3. R

Kaspersky Av Senelik Alınır mı ?

Vpn ayarlarda 'Bölünmüş Tünelleme' seçeneği var. Oradan hangi uygulamanın vpn kullanacağını seçebiliyorsun. Konuya gelince, bir kaç senedir kullanıyorum, memnunum.
  4. R

Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Çok bir beklentim olmadığı için benim beklentimin altında kalmadı. Pc için çıktığında da öyle aman aman bir fark olacağını sanmıyorum.
  5. R

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

6800xt, çift monitör kullanıyorum, ara sıra (ayda bir yada iki kere) monitör geçişlerinde driver çöküyor. Özellikle bir ekranda oyun açık, diğer ekranda da chrome açıksa çökme ihtimali daha fazla oluyor.
  6. R

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

Bir kaç tane video gördüm ama ai gibi geldi, değilse geçmiş olsun.
  7. R

Dark Souls 1 2 Oynamadan Direkt 3 Oynamak?

Ds 3'deki bazı mekanlar Ds 1'de de var. Ben, 1-3-2 şeklinde oynamıştım. 2'nin bir kaç mekaniği farklı, ilk başta alışamamıştım o yüzden 1'den direk 3 geçmiştim. Evet 1 ve 2 eski oyunlar ama oynaması oldukça zevklidir.
  8. R

🔥İndirim Ktc 27″ H27e6 300hz (320 Od) 1ms 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 9.999,00tl

Bir ay önce H27T22C modelini almıştım, şansıma herhangi bir sorun yaşamadım.
  9. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

11'de site çökecek demekki
  10. R

🔥İndirim Ktc H27t22c 27" 1 Ms 2k Ips 180 Hz Oyuncu Monitörü 6.399 TL

Gördüğüm kadarıyla da sadece bu satıcı satıyor. Bir tane sipariş verdim, inşallah iadelerden biri denk gelmez :)
  11. R

2k 27'' Ips Monitör Önerir Misiniz

https://www.epey.com/monitor/ktc-h27t22c.html Bir ara çok öneriliyordu ne oldu patladı mı bunlar?
  12. R

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 - 6.245tl

Valla hocam temel farklarını bilmiyorum, ben de kulaklık arayışındaydım denk geldi 9 taksit aldım bir tane.
  13. R

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 - 6.245tl

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F93VMJ93?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
  14. R

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

IEM olarak hangi marka model kullanıyorsunuz hocam?
  15. R

Yeni PC Aldık Nasıl İnternet Baglayabiliriz

https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010p-kit-powerline-adaptor-seti-av600-mbps-priz-soketli-tasarim-ethernet-port-tak-ve-calistir-kolay-kurulum-tum-modem-ve-router-modelleri-ile-uyumludur-pm-bd303850 Şu tarz ürünler var, kablo işine girmek istemem derseniz. Direk elektrik hattı üzerinden...
Geri