Sistem kendi kendine bi anda kapanıyor bu sorunu 2. kez yaşıyorum. Normal zamandada kapatınca kendi kendine kasa geri açılıyor ve fanlar dönüp rgb ışıklar yanmaya başlıyor ancak görüntü vermiyor. Uyku moduna alınca geri açılıyor. Aşağıya olay görüntüleyiciden aldığım hataları bıraktım.
Fotoğrafta gördüğünüz gibi dc yayını sırasında monitör şu şekil bozuluyor ama obs vb. uygulamalar üzerinden yayın açınca aynı sorun yaşanmıyor.
Sistem ryzen5 5500 ve 4060
Hocam videoyu yeni izledimde bazı oyunlarda 1080p den daha yüksek fps almasının yanı sıra 2k ve 4k da 1080p den yüksek fps alması hoşuma gitti. Yayında açmayı düşünüyorum 2k da sorun çıkmaz diyorsanız 2k monitör alıcam.
Hocam AOC 24G42E aldım zaten renkleri çok soluk geldi ve parlaklığı düşük kalıyor benim içim, yan monitör olarak kullanıcağım Acer Nitro XV242YP 400 nit karşılaştırdığımda fark gözüme çok batıyor ve beyazlar sanki sarıya çalıyor gibi (Tüm ayarları yaptım). Başka öneriniz varsa ona bakabilirim...
Normalde AOC 24G42E almıştım ancak 300 nit bana fazla düşük geldi, minimum 400 nit monitörlere bakınca bu üç modeli buldum, 2k olanlar bütçemi zorlayacaktır, hangisini tavsiye edersiniz?