rapbubeyler isimli üyenin son içerikleri

1. rapbubeyler

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Telefon uygulamasından an itibariyle almış bulunmaktayım bakalım iptal gelecek mi.
  2. rapbubeyler

❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

70x140 MS2 modelini duvara yaslı şekilde kullanıyorum sorunsuz gayet iyi bir masa.
  3. rapbubeyler

Aventus muadili önerisi

Hocam limon kolonyası değilde böyle anlatılmaz garip bir kokusu vardı. Koklayan çoğu kişi sevmedi, kız arkadaşlarımın hepsi nefret etti erkek arkadaşlarımdan seven birkaç kişi oldu. Daha çok yetişkin kişilerin hoşuna giden bir koku sanırım.
  4. rapbubeyler

Ceramical masa mı Arpelia masa mı?

Karşıya çarpmasından kastettiğiniz nedir hocam en arkadaki tahta destek gibi olan şeye çarpmasından mi bahsediyorsunuz?
  5. rapbubeyler

Aventus muadili önerisi

Parfümü Alberto Segodan aldım, kullandım hatta bitirdim. Dinlendikçe koku değişti, farklılaştı ve sanırım güzelleşti. Ama koku gerçekten güzel mi değil mi çözemedim, bana hitap etmedi açık söyleyeyim. 15 kişiye sorduysam içlerinden 3 kişi anca beğenmiştir parfümü. Yani kendim kullanırken...
  6. rapbubeyler

Ceramical MS2 aldım arkadaşlar gayet memnunum ilk başta üstü kırık geldi fakat destek hattına ulaşınca tekrar gönderdiler ve montajlayıp kullanmaya başladım. Masa büyük ve sağlam duruyor ayrıca sallanmıyor.
  7. rapbubeyler

Yardım Ceramical ms2 masa nasıldır

Sağolasın hocam.
  8. rapbubeyler

Çözerim hocam çözerim ekstra eklemeyle, mobilya sabitlemeyle falan. Gidip çökmediği sürece kullanırım, sağ ol önerin için.
  9. rapbubeyler

Aradaki fiyat farkına değecek kadar bir "tasarrufa" gidilme var mı hocam? Kasamı monitörümü taşısın yeterli benim için. Hafif sallanma vb. olursa onu bir şekilde çözerim ben.
  10. rapbubeyler

Yardım Ceramical ms2 masa nasıldır

Hocam geldi mi masan, memnun musun?
  11. rapbubeyler

https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-120x60x73-cm-dikdortgen-ayakli/ https://www.ceramical.com.tr/ceramical-ms2-calisma-masasiofis-masasi-70x140-cm-beyaz-2518#pshs-rw-sections-to-go Aralarında yaklaşık 1000 TL fiyat farkı var boyutu çok önemli değil ikisi de benim için yeterli...
  12. rapbubeyler

RK R75 Mchose G75 PRO almak için iade edilir mi?

Teşekkür ederim hocam hızlı bir karar verip ona göre gelince iade edip mchoseye geçebilirim. Konuyu gören diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtirse çok mutlu olurum.
  13. rapbubeyler

Özellikle Türkçe Q versiyonu var diye RK 75 tercih etmiştim. Genel olarak Türkçe Q kullanmayı daha çok seviyorum yine de geçmeye değer mi?
  14. rapbubeyler

Merhaba ben yaklaşık 2 gün önce RK R75 sipariş ettim ve hala elime gelmedi cumartesi gelecek, fakat Mchose G75 Pro stoklara tekrar dönmüş ve bu bütçede rakipsiz olduğu söyleniliyor. RK R75i geldiği gibi iade edip Mchose almak mantıklı mı yoksa RK ile aşırı farkları yok iade etmeye değmez mi?
  15. rapbubeyler

2000 TL mekanik klavye önerisi

Bu klavyeyi de öneren çok fakat dediğim gibi %60 kullanamam ben o F ve yön tuşlarının eksikliğini hissederim. 1752517166 Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim F75 ile R75 arasında bir tercih yapıp ikisinden birini alıp geçeceğim sanırım.
Geri