Merhaba gecenlerde dcden ban yedim riza dişi yetişkin içerik falan diye bir sebepten kalıcı bir şekilde banlandım. Daha sonra yeni hesap actım ama yeni actıgım hesaplar da ban yemeye basladı cezayı cignemek gibi bir sebepten dolayı. Sizce ne yapabilirim ip ban falan mı atmıstır yoksa hwid falan...
Vatandan olursa iyi olur taksit yapması gerekiyor ayrı ayrı alıp toplayamam taksit yapan yerlerden alabilirim yada tek bir yerden taksitle toplayabilirim
peki hocam kısmak yerine ekran kartı olarak https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-5070-ti-ex-gamer-1-click-oc-white-157izn6mdbvgw-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,974414365.html alsam ne kadarlık fark olur
cok güzel olmuş hocam elinize sağlık birde ekstra olarak bütçeye dahil etmeden 2. monitör alacağım ama özelliği pek önemli değil açılsın discordu göstersin video falan izletse kafi onun için de ne önerirsiniz
soğutucu ve anakarta alternatif olarak neler alabilirim hocam sizce
1750162768
pek önemli değil ama ara sıra hikayeli oyunlar oynayacağım genelde fps oyunları
hocam sistemden biraz kısmam lazım o zaman çünkü ekipman falan da dizcektim kıscak olursam neleri kısabiliriz sizce
1750161494
birde işlemciyi kutusuz söylersem sorun olur mu yada 2. el falan mı geliyor hiç bilgim yok da