raptor00 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Ekran kartı fanı nereden bulunur

merhaba 3090 gigabyte gaming oc bir fanı cok ses yapıyor. Değiştirmek istiyorum. Gigabyte destege mesaj attım, hiç ilgilenmiyorlar, nereden bulacagımı dahi söylemediler. Bir daha zorda kalmazsam gigabytetan birsey almayı düşünmüyorum. Türkiyede n11 gibi yerlerde de soruyorum, stokta var...
  2. R

samsung 980 pro vs kc3000

Kingston ssdler eskiden çok RMA oluyordu veya bilgisayar tamircilerien dönüyordu. Tamrici arkadasım da kingston markalarda bozulma fazla oluyor demişti. Sanırım kullandıkları diger konponentlerde biraz ucuza kacıp fiyatları uygun tutuyorlardı. kc3000 olmasa eski modellerde şüphe duyabilirim ama...
  3. R

Bu 2TB SSD lerden hangisini tavsiye edersiniz, özellikle aşırı ısınmayan

tesekkürler, bunu deneyebilirim alacagım üründe, fiyatı uygun.
  4. R

Benim anakartta resimde görüldügü gibi lightning gen yazan metal sogutma yerleri var. Bu attıgınız sgotucuyu burada kullanabilir miyim , yani sıgar mı oraya acaba. SSD anakartın o metal kısımlarının altında kalıyor cünkü.
  5. R

samsung 980 pro vs kc3000

Aldıgınız zamandan beri izleniminiz nasıl. Özellikle ısınma konusunda şikayetler gördüm yorumlarda. Siz sogutuculu mu aldınız, yoksa anakart üzerindeki sogutucu metallerle mi kullanyoyorsunuz. Testlerde max kaç dereceye cıkyor. 1685519662 980 pro ve mp 600 de nasıl bir problem yasadınız. kc3000...
  6. R

Selamlar arkadaşlar, 2 TB SSD almak için araştırma yapıyorum. Dramli modellerden fiyatlarıan da bakarak birkaç model tespit ettim. Fiyat olarak 970 evo plus uygun ama ısınma konusunda problemler oldugunu söylemişler. Kingston ssdler arızalı olarak daha fazla geliyor demişti tamirci arkadaş, o...
  7. R

3090 gigabyte gaming oc fan sesi ve vram 95C

%40 rpmde 82 max güzelmiş. Bendeki techpowerup gpu-z uygulamasında vrami de hotstopun altında ayrı gösteriyor ama amd kartlarda herhalde farklı. Bende mesela hotspot 80 ama vram 90 olmuş. Sende hangi kart vardı.
  8. R

Sıfır 3090 bazı modellerde de yuksek vram var sanırım yani 3060 ti sıfır aldıgımda da benzer birseyle karsılasabilirim aslında. Mesela Asus tuf için Redditte yazanlar gördüm. Cünkü termal padler bazı modellerde pek iyi yapılmamış gibi gorunuyor.
  9. R

Technopat Forum'da TürkNet Kötülediğim İçin Ban Yedim.

Ban nedeni yazmıyor mu acaba forumda. Ben yıllarca önce orayı bıraktım cünkü özgür bir ortam gibi gelmedi, ideolojik yaklaşanlar var yönetimde bence. Yönetim tarzı da buyurgan, ben dedim böyle olacak şeklinde oldugunu düşündüm. Hele felsefe, din gibi konularda çifte standart var, konu kitleyip...
  10. R

Selamlar, 2el gigabyte 3090 gaming oc aldım. Furmark testinde 4k veya dying light 2 de1080p de calıstırdım gpu %90 üstü calısırken cekirdek sıcaklık 68C de kalıyor güzel ama vram 95lere cıkıyor, bu arada fan hızı da %75 %80lere cıkıyor. Bu bana pek normal gelmedi. Kaldı ki bu testlerde vram...
Geri