rapture isimli üyenin son içerikleri

1. rapture

Soğutucuyu takamıyorum

Hocam tamam bunu izledim zaten de resime bakarsanız anakartın üstünde vida yerlerinde bir şey var, bende onlar yok bomboş.
  2. rapture

Soğutucuyu takamıyorum

Stok soğutucunun vidasının ucunda bu deliklere benzer bir şey var. Vidayı söksem alsam bunlar mı acaba?
  3. rapture

Soğutucuyu takamıyorum

Kutudan o deliğe sokabileceğim bir aparat çıkmadı hocam. Stok soğutucunun vidasına takılı olabilir mi?
  4. rapture

Soğutucuyu takamıyorum

Merhabalar Resimdeki yerlerde normalde küçültücü gibi bir şey olması lazım vidalar deliklere sığmıyor. Ne yapabilirim böyle kaldım delireceğim. Anakart: GIGABYTE A520M K Soğutucu Modeli: id cooling se 214 xt
  5. rapture

2.999TL'ye 23.8 inc 180 Hz 1m GAMEBOOSTER MONİTÖR ALINIR MI?

GameBooster markasına ait hiç bir ürün alınmaz.
  6. rapture

Bütçe Fark Etmeden Mouse Önerisi

O kadar profesyonel değilsen o kadar para vermene gerek yok bence hatta f1 pro bile bayağı pahalı oluyor ama malzeme kalitesi çok iyi. İkisini karşılaştıracak olursak v3 pro derim. Kullanmak için sağlam internet ve bilgisayarın olması lazım ama. (8k için)
  7. rapture

Bütçe Fark Etmeden Mouse Önerisi

Wraithesports'a bakabilirsiniz. Ninjutsu sora 4k veya vgn dragonfly f1 pro iyidir. F1 pro hem calm hem de palm için çok iyi, kaliteli ve 4k destekliyor.
  8. rapture

🔥İndirim 498TL PROTEINOCEAN 2 ADET 400 GRAM WHEY

Trdeki markalar kaliteli değil. HIQ var bi orta segment.
  9. rapture

Güzel Telefon Arıyorum

Kullanım amacınız nedir? Oynadığınız oyun var mı? Kameraya v.s. önem veriyor musunuz? Bunları belirtirseniz daha iyi öneri sunabiliriz.
  10. rapture

4060 vs 4060ti vs rx 7600xt hangisi alınır

4060ti
  11. rapture

monitörde overdrive ayarı nasıl yapılır ?

Evet gözle anlaşılır.
  12. rapture

Ps5 slim mi alınmalı yoksa aynı fiyatlı bir pc mi?

Uzun zamandır fps oynuyorsanız bir kaç ay sonra otomatik özlem oluşur, alırken iyice düşünün bence. Tamamen size kalmış hocam.
  13. rapture

Hepsini tek tek deneyin hocam, en son modda ghosting sorunu olmazsa en son modda bile kullanabilirsiniz.
  14. rapture

Hocam ghosting test yazın google a çıkan siteye girin overdrive modlarını tek tek deneyin hareket eden ufonun arkasında opaklığı düşük ufolar varsa ghosting vardır bir alt overdrive moduna çekin. Genelde en sonuncu modun bi altındakini tavsiye ediyorlar. Forumdaki ghosting konularını...
  15. rapture

Bu video yardımcı olabilir hocam
Geri