Rascal isimli üyenin son içerikleri

1. Rascal

Gencer Gaming DA-C2 Ulaşılamıyor

Hadi ya bayramdan sonraya kalması kötü oldu bayramda takılırım diyordum neyse yapacak bir şey yok ben arıyorum hiç açmiyorlar bende
  2. Rascal

Gencer Gaming DA-C2 Ulaşılamıyor

Arkadaşlar gencergaming den DA-C2 sistemi 06 Nisan da satın aldım o günden bu güne sitede sürekli hazırlanıyor diyor site üzerinden iletişim bölümünden form doldurdum geri dönüş olmadı 0850 li bir numaraları var onu aradım onu da açmadılar. Hiç bir şekilde ulaşamıyorum arkadaşlar bilgisi olan...
  3. Rascal

xDrive - Hawk ? Hangisi almalıyım (Hawk Aldım)

inşaAllah memnun kalırsın hocam bana hediye geldi hediye alan arkadaş da tabi bu işlerden anlamıyor normal sipariş geçmiş geldi kafa yastığında doğal olarak birsey yazmıyor kafa yastığının kenarında çok ufak bir sökük vardı müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hemen yenisini göndereceklerini...
  4. Rascal

Yardım Laptop için öneri yapar mısınız?

https://m.n11.com/urun/hp-victus-15-fb0012nt-78j65ea-r5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-4-gb-rtx3050-free-dos-dizustu-bilgisayar-29211486?magaza=hpstoreturkiye&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Biraz bütçenin üstüne çıkabilirsen
  5. Rascal

Çözüldü✓ nasıl bı termal macun almam lazım

Bence overclock yapmiyorsan gerek yok mx-4 fiyat performans ama yok ben sınırları sonuna kadar zorlarim benim üst düzey işlemci soğutucum var ona en iyi termal macunu alicam diyorsan da o zaman git thermal grizzly ye var. Zaten 1 gr termal macun alsan islemciye 2 veya 3 kere rahat rahat yeter...
  6. Rascal

xDrive - Hawk ? Hangisi almalıyım (Hawk Aldım)

hawk future gray var bende ben çok memnunum kumaş çok uzun saatler oturunca kilomdan ve odamın küçüklüğünden dolayı ister istemez terliyorum ama bir deri koltuk kadar değil benim kayınço da rampage deri koltuk var yazın oturdum pişiriyor resmen. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum hawk ı çokta...
  7. Rascal

Sıvı soğutucu takma yönü

Geçen youtube da bir kanalda izlediğim bir sıvı soğutma videosunda AİO sıvı soğutucuların radyatörün hortumlu kısmı yukarıda olmamalı diyor özellikle kasanın önüne takılırsa hortum girişleri aşağıda olmalı olmazsa hava kabarcıkları olurmuş pompaya kadar gelebilirmis sıvı soğutmayı bozabilirmis...
  8. Rascal

Miningli kart alınır mı? Açıklama biraz önemli 3080

Sorun olur derim olmaz, olmaz derim olur mining li kart almak biraz kumar bence mining yapan kişi fazla kazacam diye karta abanmış olabilir veya azıcık aşırtma yapıp düzenli sık ve sorunsuz kazıyım diye düşünebilir gibi gibi yani birden fazla denklem mevcut ya bu kumarı oynucan yada hazır sistem...
  9. Rascal

Miningli kart alınır mı? Açıklama biraz önemli 3080

Ben mining yapılmış gigabyte aorus 3070 aldım geldiği gibi macununu thermal grizzly ile thermal padleri ice dragonla değiştirdim çokta memnunum orijinal biosunu da yükledim en son sürümü fıstık gibi çalışıyor
  10. Rascal

Çözüldü✓ Sürekli Mavi Ekran Hatası

Gigabyte A320M S2H - Ryzen 3 3200G işlemci - DDR4 8 GB 2400 MHZ ram - sapphire phoenix tek fan rx 570 4GB ekran kartı veya rx 570 msi 4GB veya rx 580 8GB ekran kartı var hangisini takarsak takalım, oyunlarda mavi ekran alıyoruz örnek veriyorum Roblox açıyoruz oyun açılıyor servera bağlanırken...
Geri