https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html
Kendim kullanıyorum zamanında siteden biri önermişti alabileceğin en iyi monitörlerden biri diyebilirim
bilgisayarıma yaptığım ve test sonuçları sizce yanlış bir durum var mı test sonuçlarım nasıl veya yapmam gereken bios ekran kartı ayarları var mıdır ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ryzen 7 7800x3d ve rx 9070xt li bir sistem topladım bilgisayar bileşenlerini test etmek için hangi programları uygulamaları kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar bugün toplama bir sistem kurdum sitemi çalıştırdığımda ise herşeyin doğrj çalıştığını ama kasanın fanlarının çalışmadığını gördüm sizce bunun sorunu nedir pinlerinide düzgün yerlerine bağladım.
Kasa asus proart pa602
Bu markayı araştırdım cratos değilde ampere modeli hem son çıkan ve daha iyiymiş çünkü cratos modelinde psu içindeki bi malzemeden adını unuttum cızırtı sesleri gelebiliyormuş
1753557456
Oda mantıklı hocam düşünmedim açıkcası parça arayışına kafayı takmaktan sağolun
1753557510
Fsp model...
Enermaxın bu modelinde bir sorun oldupunu duymuştum ve alanlar genelde iade etmek zorunda kaldığını okudum.
Almışken kaliteli uzun ömürlü bir psu almak istiyorum. Önerebilceğiniz başka bir pcu var mıdır
sapphire nitro+ 9070XT bi ekran kartım var bütün bileşenlerim hazır tek psu hariç. Psu da ekran kartına uyumlu almak istiyorum bu yüzden ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bütçe 10k