rasce isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Hangi monitörü almalıyım ? (2K 240HZ)

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html Kendim kullanıyorum zamanında siteden biri önermişti alabileceğin en iyi monitörlerden biri diyebilirim
  2. R

Öneri Sıvı soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-pro-360-acfre00180a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1094956510.html
  3. R

Bilgisayarımın işlemci ekran kartı sonuçları

bilgisayarıma yaptığım ve test sonuçları sizce yanlış bir durum var mı test sonuçlarım nasıl veya yapmam gereken bios ekran kartı ayarları var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. R

Yeni pc topladım hangi testleri yapmalıyım

Sağolun yardımınız için bunları test edip yazacağım
  5. R

Yeni pc topladım hangi testleri yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar ryzen 7 7800x3d ve rx 9070xt li bir sistem topladım bilgisayar bileşenlerini test etmek için hangi programları uygulamaları kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  6. R

Acil yardım lazım kasa fanları dönmüyor

merhaba arkadaşlar bugün toplama bir sistem kurdum sitemi çalıştırdığımda ise herşeyin doğrj çalıştığını ama kasanın fanlarının çalışmadığını gördüm sizce bunun sorunu nedir pinlerinide düzgün yerlerine bağladım. Kasa asus proart pa602
  7. R

Yenı pc otplıcam kasa dı gorunuş olarak heybetlı olsun ıstıyorum

Asus proart pa 602 al kasa olarak güzel bir duruşu var ve hava akışı süper bir kasa
  8. R

9070xt için 3x8 pin girişli psu lazımm

Anladım hocam yardımlarınız için hepiniz çok sağolun aklımda bir kaç model daha yer etti .
  9. R

Başta gönlüm enermaxtan yanaydı hocamda biraz forumlara bakınca bi sorunla karşılaşmış fix olarak bu psu da o aklımı çeldi diebilirim
  10. R

Bu markayı araştırdım cratos değilde ampere modeli hem son çıkan ve daha iyiymiş çünkü cratos modelinde psu içindeki bi malzemeden adını unuttum cızırtı sesleri gelebiliyormuş 1753557456 Oda mantıklı hocam düşünmedim açıkcası parça arayışına kafayı takmaktan sağolun 1753557510 Fsp model...
  11. R

Kullanım süreniz boyunca bir sorun aklınıza takılan bir şey oldumu 1753557117 Bu modelin 1350w almayı düşünüyordum yazıları okuyunca bi aklımda kaldı
  12. R

Enermaxın bu modelinde bir sorun oldupunu duymuştum ve alanlar genelde iade etmek zorunda kaldığını okudum. Almışken kaliteli uzun ömürlü bir psu almak istiyorum. Önerebilceğiniz başka bir pcu var mıdır
  13. R

sapphire nitro+ 9070XT bi ekran kartım var bütün bileşenlerim hazır tek psu hariç. Psu da ekran kartına uyumlu almak istiyorum bu yüzden ne alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bütçe 10k
  14. R

Power supply destepi

Merhaba hocalarım minimum 1000w 80gold sertifikalı bi psu arıyorum bütçe 8 bin bir tık üstüde olabilir
  15. R

Bilgisayarda her sey calismasina ragmen ekrana goruntu gelmiyor

Anakartta bir ışık olur genelde sorun olursa ona göre yanar söner kaç kere yanıp söndüğünede bakıp sorunu internette araştırabilirsin
Geri