Rasimow isimli üyenin son içerikleri

1. R

İNDİRİM!! GIGABYTE G25F2A 5699 TL

cs2 de kullanıyorum bende performansı gayet yeterli bence. yaşadığım tek sorun renk ile alakalıydı daha önce kullandığım aoc monitörün renklerine alıştığım için ilk kullandığımda garipsemiştim ama zamanla renk ayarınıda oturttum şuan için sorun yok memnunum
  2. R

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

olabilir aslında bunların hepsini manuel son sürüm ile deniyicem en azından sorunu çözersem ilerde benzer sorunlarda forumdaki arkadaşlarda yararlanır.
  3. R

w10 işletim sistemine geçsem sorunlarım çözülür mü acaba bi denemek lazım 1777888222 birde ayrıca şunu sormak isterim dx12 ile alakalı sorunlarımı nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı son sürüme zaten güncelledim bu hali ile oyunu açıyor ama 10 dk sonra kapanıyor crash verip bu sorun amd nin...
  4. R

temiz format yaptım o da işimi çözmedi 1777877485 Sanırım sorunu buldum ama tam olarak çözmüş değilim. şu şekilde yaptım genel parçalardaki sorunları tespit için kullandığım programda ekran kartı testi sırasında yine bir crash hatası aldım sonrasında açıklamada dx12 ile alakalı bi sorun...
  5. R

Yardım Forza mı Xmax mı hangisi ?

x max hiç kullanmadım ama kullanıcılarından ve hem forza hem x max kullananlardan aldığım dönüş iyi yöndeydi onun dışında forza 5li balata taktırmanın malıyeti de 20 yi falan buldu
  6. R

amacım ekran kartını kötülemek değil hatta çok memnunum ama böyle bir sorunda anlarsınız ki can sıkıcı çözmek adına her yolu denememe rağmen çözüm alamayınca forum ile de paylaşmak istedim.
  7. R

Yardım Forza mı Xmax mı hangisi ?

aktif forza kullanıcısıyım forzada genel bir 3 lü balata sorunu var hocam 5-6k km bandında varyatör titremeye başlıyor ve gerçekten rahatsız edici bi durum. Ben bundan dolayı 10k km de 5li balata taktırdım onun dışında motordan memnunum. ama bütçen yetiyorsa ben x max derim :)
  8. R

yakın bir bir zamanda mı başladı sorunun, hocam ne zamandır yaşanıyor bu problemler. 1777832379 bende de garip şekilde last of us harici her oyunda sorun çıkıyor..
  9. R

denediğim sayısız yöntemlerden birisi de bu aslında :) hatta en çok çıldırma durumuna gelip yeni bir w11 kurdum update yapmaması adına da erteledim. önce temiz şekilde driverları kurup sonrasında windows bu driverlar üzerine update atmasın diye wushowhide çalıştırıp sonrasında update yaptım...
  10. R

aynı şekilde sapphire benimki de çevremde kullananlarda bir sorun yok ama redditte de çok fazla görünce forumdaki kullanıcıların dönüşlerini de merak ettim geçmişte yaşayan var ama güncelde henüz forumda paylaşım göremedim
  11. R

Dostlar selam yakın zamanda forumda bir konu açmıştım rx9070 ekran kartım ile alakalı. Oyunlarda çökmeler ve siyah ekran sorunları yaşıyorum, hatta tarayıcıdan unity tabanlı oynanan oyunlarda dahi bu hatayı alıyorum. Kafama çok takıldı ve çözümü için internette gezinirken son 3 gün içinde...
  12. R

Yardım AMD SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI UYARISI

yok hocam dediğiniz şekilde de denedim ama sorun devam etmekte tarayıcı üzerindeki unıty tabanlı 3d oyunlarda bile crash atıyor bu kadarı pes dedirtti gerçekten
  13. R

şuan seninle aynı fikirdeyim 3 gündür uğraşıp sonuç alamayınca midem bulandı amd den gerçekten
  14. R

haydaa bunun illaki bi çözümü vardır hocam böyle saçma iş olmaz ki elimde mi kalıcak bu kart şimdi
  15. R

evet hocam temiz kurulum yaptım. İşin garip kısmı format attım yinede sorun devam ediyor hocam çıldırmak üzereyim formatın çözemediği bir sorun bu şuan :D
Geri