Rasion isimli üyenin son içerikleri

1. Rasion

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bazı şehirlere öyle diyormuş siz nereye sipariş ediyorsunuz? Geçen Samsun mu öyle bir yere sipariş eden arkadaşa da aynı hata gelmişti.
  2. Rasion

Kaç gündür forumda yazılanları okuyorum indirimi görünce ben de aldım 😂 100 TL kupon ile birlikte 3 taksit 26.236'ya aldım.
  3. Rasion

Benim de durum aynı. Alacaksan servise kurdurt sonra kutuya koy geri. Kırık veya arızalı olabilir. Riske atma.
  4. Rasion

Amazona gelmeyecek mi bu ya 😂
  5. Rasion

Hocam diğer Next tvlerinde kanal değiştirince ekranın yukarısında 6 saniye gözüken bir bar çıktığını söylemişler. Bunda da var mı?
  6. Rasion

Diğer QLED Next marka tvler için yorumlarda kanal geçişlerinin yavaş olduğundan ve kanal geçişinde üstten 6 saniye gözüken bilgilendirme barı çıktığını söylemişler. Bu barın gözükme süresi ve boyutu ayarlanamıyormuş. Bu olumsuz durum bu tv'de de olabilir.
  7. Rasion

Zyxel DX3301-T0 Modem alanlar lütfen iade etsinler satıcı dolandırıcı çıktı dikkat en son yazıları ve mesajların SS lerini okuyun anlayacaksınız

Ben de ürünü aldım hatta iki tane aldım birini hiç yollamadı. İlk aldığımı da Amazon üzerinden aldığım iade kodu ile iade ettim. Şimdi şöyle bir durum oldu ürünü satıcı teslim almamış bana geri geldi. Ama ben iade aldım bankadan da teyit ettirdim. Ürün fazla kaldı kargodan teslim alsam mı 110 TL...
  8. Rasion

Asus TUF Gaming A15 FA507NU Kullanıcıları İçin | Ana Başlık

Performans kaybı var mı onu da test eder misin?
  9. Rasion

Çok değil sol altta var.
  10. Rasion

Herkeste varsa sıkıntı yok, devam 😌
  11. Rasion

Başka bir forumda bir arkadaş (attığım videonun sahibi) bundan dolayı servisten değişim raporu alıp iade almış.
  12. Rasion

Bu bir sorun mu anlamadım.
  13. Rasion

Bilgisayar ilk açıldığında sağ alttaki wifi simgesinde basınca anlık takılma sizde de oluyor mu? Takılmanın videosu:
  14. Rasion

Win11 kuranlar 5 Ghz wifi ağına bağlanırken sorun yaşıyor mu? Bende 2.4 sorunsuz bağlanıyor ama 5 Ghz "bu ağa bağlanılamıyor" hatası veriyor.
  15. Rasion

Bu laptopda driver sorunu hiç yaşamadım. Yaşayanlar nasıl yaşıyor da anlamadım. Hepimize aynı cihaz geliyor. Win11 yükledikten sonra ilk olarak MyAsus kurup oradan zaten driverlar indirilip kurulabiliyor ve BIOS güncellemesi tek tıkla yapılabiliyor. Win11 bluetooth dışında tüm driverları kendisi...
Geri