Hocam tekrardan çok teşekkürler. Elinize sağlık. Tünel bağlantılı vpn açık kalmış kapatınca düzeldi şimdi başka bir sorun çıktı :/
1731801553
böyle bir...
Kral sebebi ise genelde oyun doğru düzgün yüklenmediği zaman veya antivirüs programın engelemesi bu sorunu yapıyor ama senin sorun bunlar olmaya bilir...
Evet kral bu sorun genellikle ağ ile bağlantı veya oyunla ilgili sunucuya erişim hatalarından genelde bu hata çıkıyor çözüm adımları aşağıda verecek ihşalla...
Hocam çok teşekkürler. Emeğinize sağlık. Rockstardan den ps5 bağlantısını kaldırdım ve res attım düzeldi ama şimdi fivem de şöyle bir hata aldım. Sebebini...
Ah hocam ah bi bitmediniz. Ben özellikle %100 ve türkçe klavye istedikçe bana f75 öneriyorsunuz. Ne aldığından ziyade ne istediğin önemli. Yoksa ben de...
Selamlar !
Belki daha önce açtığım konuda görenler olmuştur bu klavye için YouTube'de ve forumlarda incelemesine denk gelmedim ve ilk defa bir inceleme...
Arkadaşlar merhaba
Sistemimi daha yeni almış olup güncellemeler vs yaptım. Resimlerde görüldüğü üzere bütün aygıtların güncellemesini yaptım fakat bu...