Arkadaşlar merhaba
Yeni alacağım araç için ekranlı multimedia istiyorum fakat bazı araçlarda kasıyor. Sizin önerebileceğiniz kasmayan hızlı bir carplay var mı ?
Selamlar fivem oynarken işlemcim 80-90-99-110 kullanım seviyelerinde geziyor. Grafik ayarlarım ise ful. Gpu kullanımı 30-40 civarı ekran kartım 4060Tİ 16GB Sizce sorun nedir ? Nasıl çözerim ?
(fps anlık olarak düştüğü için bu şekilde daha yüksek fps ler görmekteyim.)
1736414786
İşlemci: Intel...
Arkadaşlar merhaba !
Kick'de yayın açıyorum fakat öğleden sonra açınca hiçbir sorun olmuyor 5k-6k bit bandına çok rahat yayın verebiliyorum. Ama akşam 8-9 dan sonra max 2k ya düşüyor. Kullanımdan alakalı bu kadar düşebileceğini sanmıyorum. Nasıl düzeltebilirim var mı daha önce başına gelen.
Dior ve versace güzel fakat denemeden kesinlikle alma. Grand suar var benşm de merak ettiğim bir koku bulursam paylaşırım sizle. Bir önerş daha dp den alabilirsin orjinlleri ile pek fark yok
Selamlar bu ay sonu tecil bozuluyor. Fakat bedelli gitmeyi düşünüyorum. Asıl sorum tecil bozulduktan sonra mı harcı yatırmam gerek veya öncesinde mi yatırmalıyım. Arasında ki fark ne deneyimi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Bu aydos taraflarını ve yakacık taraflarını az çok biliyorum ama çeşme nerde tam çıkaramadım. Manzara izlerççken bi şeyler yemek içmek güzel oluyor aslında onun için sormuştum
Selamlar
Harici mikrofon aldım kulak üstü kulaklığı saçda iz yaptığı için de kullanmak istemiyorum. Dışarı ses vermeyen hem oyun hem de müzik performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum.