rasputin isimli üyenin son içerikleri

1. rasputin

Çözüldü✓ DLSS 4.5 BAYA SAĞLAM

işine mi baksan asosyal arkadaş ortalığı karıştırmasan ? evinde oturarak ?
  2. rasputin

Sen cikarmasanda olur anlayan anladi yorum atiyor zaten anlayan
  3. rasputin

sadık bir amd ekran kartı kullanıcısı olarak dlss 4.5 için 5060 aldım 8 gb 1080p oyunculuk fsr 3 çamur gibiydi fsr 4 değişti diyorlar bilemem deneyimlemedim. ama cidden dlss 4.0 ve 4.5 görüntüyü bozmuyor dlss 5.0 gelecek diye aldım ileride 16 gb geçicem 8 şimdilik ucu ucuna yetiyor. Gerçekten...
  4. rasputin

Yardım GOOGLE HESABIMI TEL NO BİLMEME RAĞMEN KURTARAMIYORUM?

en son çare sms gönder seçeneği çıkıyordu başka yöntem seç diyince tel no sms vardı
  5. rasputin

NVİDİA FRAME GENERATİON AÇMA ADIMLARI NEDİR ?

Crimson deserti dlss + frame gneration x2 ile oynayacağım amd den geçtim nvidiaya bilgim sıfır windows gpu hılzandırma zamanlama denen ayar açılmalı gerekiyormuş onu açtım x2 fg açmak için başka ayarlar varsa iletirmisiniz ince tatlı ayarlar varsa öneriniz yaparsan hızlanır görüntü düzelir fps...
  6. rasputin

9060 XT mi? 5060 8gb mı?

Evet hangisi arkadaslar bide frame genaration x2 x4 muhabbeti 9060 xt de var mi bilgisi olan ? Fsr4 iyi midir??
  7. rasputin

5060 DLSS 4 ile Sorun yaşar mıyım?

Fsr 3 du 1080p de hafif fps artsin istiyorum sorun olmaz dimi dlss5 de desteklicek mis kart ondan aldım
  8. rasputin

5060 DLSS 4 ile Sorun yaşar mıyım?

Mütevazı bir sistem topladim 5060 ryzen 5600 merak ettiğim dlss4 yada 4.5 ile 1080 p high ( ultra değil) üzer mi beyler? 7800 xt kullanmis biri olarak dlss açınca amd deki gibi görüntüler leş çamurlu bulanik oluyor mu tecurubeleriniz nedir? Dlss 4 5060 ile dying light the beast crimson desert...
  9. rasputin

KPSS YOUTUBE KANAL VE KONU ANLATIM ÖNERİ

Evet arkadaşlar bildiğiniz başarılı kpss youtube çalışma kanali ,hocalari, ve birde konu anlatim kitaplarini önerir misiniz? başarılı bulduklarinizi.
  10. rasputin

BU RAM İLE ANAKART UYUMLU MU?

Mobildeyim kontrol zor biraz bilem yada kontrol edebilcek biri bu rami alicam anakart sitesinde uyumlu mu? biriniz bakarr mi :) yada bilen biri?
  11. rasputin

7800X3D için aldığım bu anakart nasıl arkadaşlar?

hayirli olsun mu gecmiis olsun mu? Nasil sizce oyun icin alindi x serisi almadim 2 yila belki am6 cikar diye
  12. rasputin

Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

+1 tamamdır
  13. rasputin

7800X3D' ye RAM Tavsiyesi

Cok sag ol
  14. rasputin

İleride yine aynisini mi almam gerekir farkli 16 taksam sorun olur mu? Bilgin var mi?
  15. rasputin

CL önemsiz mhz hız onemsiz fps'e fazla etkisi yok oyun için olacak uygun 16 gb 2x8 ram tavsiyesi lütfen
Geri