rastpuff isimli üyenin son içerikleri

1. R

Bilgisayarim maks hz yansitmiyor

Güncel sanirim da neyi ss atayim
  2. R

Bilgisayarim maks hz yansitmiyor

165 hz lik bir monitörüm var fakat burda maksimum 64 hz diyor ne yapmam lazim
  3. R

Wifi gözükmüyor yardim

Yeni bilgisayari kurdum fakat wifi göstermiyor ethernet gösteriyor bizim kablosuz bağlantimiz var yardim ederseniz sevinirim
  4. R

Asus monitor no signal hatası

Yaptim kanka diger kabloyu ekran kartina takmamisim sagol emek ayirdigin iicn Sagol kanka dedigini 10 dk once ysptim oldu
  5. R

Diger kisimlars girecek kabloyu bulamadim 1686413144 He tamam buldum taktim şimdi 1686413197 Kanka tamam ekran akrtina diger kabloyu takmamisim sagol emek ayirdigin icin
  6. R

E taktim zaten 1686412738 İllaki satın almam mı lazim
  7. R

Bi tane kablo cıkti onu da kasa ile monitör arasında bağladım 1686412435 Dp mi hdmi mi bilmiyorum
  8. R

O da takılı valla 1686412329 Monitörun kablasonu mu ekran kartına bağlayım
  9. R

Ekran kartı ekran kartına takılı foto bırakayım
  10. R

Az önce yeni pcyi topladim monitöru açinca şöyle bir uyari veriyor ne yapmam lazım
  11. R

Gaming gen tr montaj sorunu

Parça çaliyolar
  12. R

Gaming gen tr montaj sorunu

Gaming gen tr den toplama sistem almistim bugun geldi gelmeden önce bu foruma montajlimi gelir diye sordugumda sadece ekran kartini takacaksin dediler ama geldiginde ssd takili degildi ekran karti takili degildi garip garip kablolar vardi islemci de takili degil sanirim şubeye gitsek bedavaga...
  13. R

Bu klavye alinir mi sizce

Tmm tesekkurler ben makroyu fareyle yapabilir miyim istersem
  14. R

Gaming gen tr sistemler montajlaşmış olarak mı gelir

Takmak zor mudur 1686310924 Takmak zor mudur peki
  15. R

Gaming gen tr sistemler montajlaşmış olarak mı gelir

Gaming gen tr den şu sistemi 19k iken aldim sistem montajlanmış olarak mı gelir ben montajlı gelir diye aldım montajsız ise büyük sıkıntı https://www.gaming.gen.tr/urun/300488/mugello-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri