rasulalkan isimli üyenin son içerikleri

1. R

GPU %100 3D kullanımı

Sorun bende de var çözüme ulaşan var mı? GTX 1660 Ti ve süper kartım var ikisinde de oluyor ve ikinci el almıştım.
  2. R

M2 SSD (Windowslu) değişikliği

Arkadaşlar yine deneme yanılma yöntemi ile sonuca ulaştım. PC deki ssd yi çıkardım ve önceden başka PC de kullandığım Windows kurulu ssd yi taktım ve sorunsuz Windows geldi. Önce bilgisayarınızı hazırlıyoruz dedi daha sonra Windows açıldı. Gerisi size kalmış eski driverları silip şuan...
  3. R

Anladım reisim peki ben ssd yi taktım çalıştırdım diyelim Windows 10 geldi. Daha sonra eski PC ye ait driverları nasıl sileceğim?
  4. R

Tamam işte bende onu soruyorum ssd yi taksam PC açılır mı Windows gelir mi yani PC ye zararı olmaz değil mi farkı driverlar yüklü olduğu için?
  5. R

Reisim ben ek olarak takmayacağım şuanki olan 250 yi çıkarıp 500 GB olanı takacağım. Fakat 500 GB olanda eski PC’nin Windows 10 donanım driverları ekli
  6. R

Merhaba arkadaşlar Asus Rog GR8 II kasa var elimde. İçinde 250gb ssd var ve bana yetmiyor. Eski PC den kalma 500gb Windows’lu ve eski pc nin driver vs. Uygulamaları var. Bu ssd yi Asus rog kasama taksam pc ye zarar verir mi? Driver ve donanım çakışması yaşanır mı?
  7. R

Asus ROG GR8 II mini pc'in RGB aydınlatmasını kapatma

Merhaba arkadaşlar sorunu çözdüm anlatıyorum. Asusun Armory Creat uygulamasını açıyoruz. Cihaz bölümünden kapatma efektine geliyoruz. Burada pc kapanınca rgb nasıl yansın diye seçenekler sunulmuş. Bu özelliği off diyerek kapatırsak pc kapanınca rgb yanmıyor. Şimdiden teşekkürler.
  8. R

Nvidia 1060 3GB Ekran Kartı 27inc Monitörü Çalıştırır mı?

yani monitör 165ghz olsada bu bendeki kasa o monitör ile uyum sağlar ve performaslı çalışır değil mi?
  9. R

Nvidia 1060 3GB Ekran Kartı 27inc Monitörü Çalıştırır mı?

Merhaba Arkadaşlar. Monitör satın almak istiyorum. Elimde Asus ROG GR8 2 mini gaming pc var. 27inclik monitör alsam bu pc o monitörü doyururmu? Almak istediğim monitör Asus Tuf Gaming VG27VQ modeli. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
  10. R

Merhaba arkadaşlar sorunu çözdüm anlatıyorum. Asusun Armory Creat uygulamasını açıyoruz. Cihaz bölümünden kapatma efektine geliyoruz. Burada pc kapanınca rgb nasıl yansın diye seçenekler sunulmuş. Bu özelliği off diyerek kapatırsak pc kapanınca rgb yanmıyor. Şimdiden teşekkürler.
  11. R

merhaba arkadaşlar yukarıda belirttiğim asus rog gr8 2 mini pcin rgb aydınlatması sürekli açık. bilgisayarı kapatsam bile ışıkları sönmüyor ve yanmaya devam ediyor. anca prizden çıkartmam lazım ki sönsün. bu durumu nasıl çözebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
Geri