Rasvius isimli üyenin son içerikleri

1. Rasvius

Eventvwr Üzerinden Aldığım Ekran Kartı Hatası İçin Yardıma İhtiyacım Var

Bende'de aynı sıkıntı var bios ve ddu ile kaldırıp yeniden yükledim sorun çözülmedi. Oyundayken siyah ekran oluyor ama alt + tab ile başka sayfalara geçiş yapabiliyorum sadece oyun siyah ekran oluyor başka bir olayı yok şuanda.
  2. Rasvius

Eventvwr Üzerinden Aldığım Ekran Kartı Hatası İçin Yardıma İhtiyacım Var

Aynı hata bende'de var rtx 5060 çözümü yok gibi. bios güncelledim, ddu ile ekran kartını kaldırıp yükledim sorun hala devam ediyor.
  3. Rasvius

Yardım Webcam mi Telefon Mu?

Garantisi devam ediyormuş açıklamasında öyle yazıyor, biraz araştırdım c922 biraz daha iyimiş ona bakacağım
  4. Rasvius

Yardım Sansüronline Telefon İçin Vpn Önerisi

Bu konuda çok şanslıyım altyapım'da engel yok istediğim gibi takılabiliyorum vpnsiz. bütçen varsa exitlag'ı tavsiye ederim online oyunlardada işine yarar.
  5. Rasvius

@Ou-Sama @Dustares @Styx @Furkilata Sizce 1600 TL'ye C920 Pro Alınır mı?
  6. Rasvius

Logitech c920 ve c922 bulursam o fiyat aralığında yapştıracağım
  7. Rasvius

Webcame yöneleceğim dediğinden yola çıkarak?
  8. Rasvius

Oda sıkıntıymış bende iphone 6s bakıyordum andorid yeni nesil alsak nasıl olur acaba ekran çatlak filan.
  9. Rasvius

Orta halli ışık sistemim var, ondan yana sıkıntı yok ve oda ışığım yok.
  10. Rasvius

Bütçem max 2 bin TL, Sizce 2 el telefon mu alayım yoksa webcam mi? Belirsiz hangisini alacağım konusunda. Çocuklarımla beraber oyun videosu çekip youtube ve diğer sosyal medyalara atacağım.
  11. Rasvius

Yardım Baglanti Sorununu Nasil Cozecegim?

Para varsa exitlag
  12. Rasvius

Çözüldü✓ Max 20 Bin TL Ekran Kartı Önerisi ?

Bunu aldım :). Bot iyi para kasıyormuşda nasıl kasıyor?
  13. Rasvius

13500 TL'ye almaya gidiyorum bütçe zorlamak istemiyorum:/ daha öncede 4060 vardı memnundum zaten oynadığım oyunlara yetiyor bdo, CS ve roblox oynuyoruz(çocuklarımla)
  14. Rasvius

yaklaşık 1 veya 2 sene 1080p takılacağım borçlar bittikten sonra 4k monitör ve 5070ti/5080 çekebilirim o zamana kadar zam yemezse düşüncem bu şekilde 5060 yetmez mi 5060 için garantili diye yanaşıyorum. 2side 2 el ; 5060 ile 9060xt 16gb arasında 5k var sence 5k fark vermeye değer mi? [H4...
  15. Rasvius

Max verebileceğim para 16k 9060xtye oda zor:) ondan dolayı buna yöneldim. En sonunda kredi çekip 9070xt alacağım gibi ama borçlardan dolayı yanaşmak istemiyorum 🤷
Geri