Rasvius isimli üyenin son içerikleri

1. Rasvius

4000 TL'ye %100 veya %98 Kablosuz Klavye Önerisi

Gamerider g2 alacağım gibi bende
  2. Rasvius

4000 TL'ye %100 veya %98 Kablosuz Klavye Önerisi

Sende benim gibi tam boy arıyorsun ama düzgün bir tane bulamıyoruz :/
  3. Rasvius

Öneri Kablosuz %100 Tam Boy Klavye Önerisi Vs.

Fiyat aşırı bütçeyi aşıyor
  4. Rasvius

Bilek desteği şart değil. https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-n99-phantom-rgb-hot-swap-kablosuz-gaming-klavye-p-58732?utm_campaign=akakce&v=1.79.6 bu nasıl sence? arkadaş attığı havit'in siyah hali
  5. Rasvius

Önerebileceğin başka marka var mı?
  6. Rasvius

@darktower hocam klavyenin incelemesini bulamadım başka önerebileceğiniz var mı?
  7. Rasvius

Çok teşekkür ederim tanıtım videolarına bakıp hoşuma giderse siparişi vereceğim 1790012703 Tek klavye 6k ben komple set Max 7 verebilirim :/
  8. Rasvius

Hoşuma gitti ama renk gitmedi :/
  9. Rasvius

Oyun. Kablo kirliliğinden kurtulmak istiyorum. 1790005006 Daha öncede ATK A9 Plus almıştım memnundum fakat aksilik oldu ve satmak zorunda kaldım
  10. Rasvius

Merhabalar kolay gelsin. Çocuklarım bana sürpriz yapacaktı ama hangi klavyeyi alacağını bilmedikleri için bana söylediler :) Hepsi kablosuz olacak şekilde Klavye, Mouse ve Kulaklık önerebilir misiniz? Klavye tam boy olacak ve RGB olacak şekilde bakıyorum aula f108 ve f99 baktım hoşuma...
  11. Rasvius

❌İndirim Bitti! 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Dün kurdum bugün detaylı baktım şansıma ölü piksel çıkmadı(veya ben göremedim) şuanlık memnunum ileride ne olur zaman gösterecek.
  12. Rasvius

Eventvwr Üzerinden Aldığım Ekran Kartı Hatası İçin Yardıma İhtiyacım Var

Bende'de aynı sıkıntı var bios ve ddu ile kaldırıp yeniden yükledim sorun çözülmedi. Oyundayken siyah ekran oluyor ama alt + tab ile başka sayfalara geçiş yapabiliyorum sadece oyun siyah ekran oluyor başka bir olayı yok şuanda.
  13. Rasvius

Eventvwr Üzerinden Aldığım Ekran Kartı Hatası İçin Yardıma İhtiyacım Var

Aynı hata bende'de var rtx 5060 çözümü yok gibi. bios güncelledim, ddu ile ekran kartını kaldırıp yükledim sorun hala devam ediyor.
  14. Rasvius

Yardım Webcam mi Telefon Mu?

Garantisi devam ediyormuş açıklamasında öyle yazıyor, biraz araştırdım c922 biraz daha iyimiş ona bakacağım
  15. Rasvius

Yardım Sansüronline Telefon İçin Vpn Önerisi

Bu konuda çok şanslıyım altyapım'da engel yok istediğim gibi takılabiliyorum vpnsiz. bütçen varsa exitlag'ı tavsiye ederim online oyunlardada işine yarar.
Geri