ratszy isimli üyenin son içerikleri

1. R

Klavyem sürekli olarak * tuşuna basıyor

hocam tuşu pasif bıraktım bir uygulama ile kendim bastığımda olmuyor ama yine de kendi kendine yazıyor
  2. R

Klavyem sürekli olarak * tuşuna basıyor

Herkese merhaba iyi forumlar. Klavyem sürekli olarak * tuşuna basıyor. Bazen caps lock açtığımda yada scroll tuşunu açtığımda geçici olarak duruyor ama bir süre sonra tekrar başlıyor. En son olarakta microsofttan bir uygulama indirdim yıldız tuşunu devre dışı bıraktım ama ona rağmen hala deli...
  3. R

Gta 5 düşük fps sorunu

Selamlar i5 13400f rtx 4060 ti 16 gb ram bilgisayarımda gta 5 ayarlarım çoğu en yüksek bazıları yüksekte(gölge kalitesi vb.) gta 5 te grafik ayarları kısmında yukarda kaç gb olduğunu gösteriyor ekran kartım 8 gb ve ayarların 2 gb kullandığını söylüyor. Bu ayarlarda sistemimde 70 80 fps...
  4. R

Tek jak girişli kulaklık

Arkadaşlar merhaba edifier g4 kulaklık aldım ama tek jak girişi var ve taktığımda ses geliyor ama mikrofonu çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  5. R

Bannerlord grafik ayarları

Selam beyler sistemim 13400f 4060ti 16gb ddr5 bannerlordu yüksek ayarlarda oynuyorum savaşta düştüğüm zaman kasmalar oluyor.Ekrandada gördüğünüz gibi işlemciye yüklüyor.Ne yapmam lazım?
  6. R

Sistemimi güncelliyorum, tavsiye lazım.

Hocam 45 50 ye 4070 sistem toplarsınız.
  7. R

Windows kuramıyorum.

Yükledim. Çok teşekkürler
  8. R

Windows kuramıyorum.

Teşekkürler deneyeceğim. İyi akşamlar.
  9. R

Windows kuramıyorum.

Nasıl kullanıyoruz hocam size zahmet söyler misiniz? Ayrıyeten herkes bu uygulamadan yapıp kuruyor windowsu internette.
  10. R

Windows kuramıyorum.

şuradan kullandım hocam.
  11. R

Windows kuramıyorum.

Kendi sitesinden indirdikten sonra kurulumda flash seçeneğini işaretledim. İnternetteki w10 kurulum videolarıyla aynı şekilde kurdum.
  12. R

Windows kuramıyorum.

Merhabalar iyi akşamlar. Vatandan hazır sistem aldım flaşa windowsu indirdim fakat biosta flaş gözükmüyor bu yüzden kuramıyorum.Sizce sorun ne?
  13. R

Koruyucu aparat ekran kartı

Dostlar selamlar iyi geceler. Yeni aldığım hazır sistemi kurdum. Kurarken ekran kartını taktıktan sonra kasanın ekran kartı için olan koruyucu aparatını takamadım.Sizce bir sorunu olur mu takmasam?
  14. R

1 TB SATA SSD ÖNERİSİ

Sata ssd de kingston üzmez.
Geri