Ben de çok düşünmüyorum hocam yanlış bilmiyorsam arayüzde gözükmese bile 3utoolsa bağlayınca anlaşılması lazım zaten toplama olup olmadığının. Sıfırlayıp icloudla kurmayı deneyeceğim olmazsa ben de servise götürürüm. Fatura falan istiyorlar mı serviste yoksa direkt seri numarasından kontrol...
3UToolsu da kontrol ettim şimdi orda da her şey orijinal ve sorunsuz gözüküyor anlamadım bataryanın niye böyle olduğunu ama redditte de yabancılarda yaşayanlar vardı aynı problemi.
3UToolsa bakmadım da apple desteğe bağlanıp bileşenleri test ettim hepsi sorunsuz gözüküyordu. Dediğiniz gibi temiz kurulumdan sonra bakmak en mantıklısı gibi.
kasa vs. olarak çok temiz telefon hocam nokta hatası yok. yurt içi cihaz bu arada seri noyu sorgulatınca da garantisi 2027 sonu gözüküyor, 2 aylık telefona niye direnç taksınlar?
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce telefoncudan şarj devri 47 olan 2 aylık bir iphone 15 aldım. Kurulumu iclouddan yapmadık eski iphonedan direkt kurulum yaptık. Telefonun bataryası gün içinde çok hızlı bitiyor (ortalama 4-5 saat ekran süresi) ayrıca gece 80de bıraktığımda sabah 45-50ye düşmüş...
Başka forumda birebir aynı sıkıntıyı yaşayan biri vardı 17 ile apple destekle görüşünce telefonu baştan sıfırlayıp icloudla kur demişler o şekilde yapınca düzelmişte ben uğraşmamak için dediğiniz gibi 1 hafta beklemeyi düşünüyorum en azından bahsettiğim bildirim gitsin. Bildirimde zaten ayarlama...
aldım bile hocam da bilgileri iclouddan degil eski iphonedan geçirle geçirdim ayarlar kısmında aygıt ayarlaması sürüyor olarak gözüküyor yaklaşık 1 gündür. ilk kurulumda bir süre aynı sıkıntıyı yaşayanlar varmışta yine de sorayım şarjı çok çok hızlı gidiyor normal mi sizce gece yuzde 30 civarı...
Merhabalar, yurt dışı 15 pro almayı düşünüyorum ama her sene olduğu gibi kullanım süresinin düşürülmesi konuşuluyor sizce düşürülmesi mümkün mü cihaz elimde kalsın istemiyorum.
valla hocam doğru diyorsunuz da macbookta olduğu için androide dönmek istemiyorum şuan xs var miladı doldu sayılır yine de tavsiyeniz var mı 2. el alırken ?
hocam bende 25k civarina yd 15 pro dusunuyorum vida izlerinden vs anlaşılmaz mı toplama olup olmadığı
1763493462
veya ayarlara bakınca değişen parçalar kısmında da dümencilik yapılabiliyor mu