valla hocam doğru diyorsunuz da macbookta olduğu için androide dönmek istemiyorum şuan xs var miladı doldu sayılır yine de tavsiyeniz var mı 2. el alırken ?
hocam bende 25k civarina yd 15 pro dusunuyorum vida izlerinden vs anlaşılmaz mı toplama olup olmadığı
1763493462
veya ayarlara bakınca değişen parçalar kısmında da dümencilik yapılabiliyor mu
sahteler dediğin gibi ana ekranda kaydırdığın an veya kamerayı açtığın an fark ediliyor. batarya yüzdesi 80 altına düştüğünde verim çok azalıyor ama 100den 80e düşmesi 3-4 yıl falan sürer
hocam bahsettiğiniz eklentilerle beraber bilgisayarda kaç gb yer kaplar
1757260931
elinize sağlık bu arada zamanında bakmıştım biraz pek anlamayınca bırakmıştım sizinki çok anlaşılır olmuş.
hocam oyunun başındaysan dediğin normal daha hızlı öldürmek için silah dükkanından yüksek hasarlı silah ve mermi alıp silahı geliştirebilirsin tek atışta ölüyorlar o zaman atınla da bağın güçlenmediyse üstünden atıyor en ufak olayda atınla bağını yükselticek şeyler yapabilirsin. yavaşlamak için...
En temizi bana göre shell hocam ben de shellden almaya çalışıyorum genelde. Aygazın 100 oktan diye bahsettiği yanlış bilmiyorsam LPG için geçerli sadece. Tek tek denedikten sonra shell takıntısı olduğu için neredeyse yolda kalan tanıdığım var :D.
ben şahsen kesinlikle tavsiye etmem hocam bu setleri bütçen çok kısıtlıysa düşünülebilir ama ilerde hem elden çıkarmak istediğinde zarara uğratır hem de sesleri pek iyi olmadığı için başlamadan soğuyabilirsin. @Basent hocamın dediği markalardan biri daha makul özellikle dediğim gibi sx daha iyi...