rave isimli üyenin son içerikleri

1. rave

29 bin tl iphone önerisi

valla hocam doğru diyorsunuz da macbookta olduğu için androide dönmek istemiyorum şuan xs var miladı doldu sayılır yine de tavsiyeniz var mı 2. el alırken ?
  2. rave

29 bin tl iphone önerisi

hocam bende 25k civarina yd 15 pro dusunuyorum vida izlerinden vs anlaşılmaz mı toplama olup olmadığı 1763493462 veya ayarlara bakınca değişen parçalar kısmında da dümencilik yapılabiliyor mu
  3. rave

İPHONElarda sahte olduğu anlaşılır mı

hocam o biraz karışık bazı tanıdıklarım var aylarca 100den 99a düşmedi sonra sonradan hızlı düşmeye başladı güncelleme falan yokken
  4. rave

İş bankası ilk imza kart kullanılır mı?

kapanma olmaz zamanında ben de kullanmıştım değişmediyse para gönderme falan yoktu bunda
  5. rave

İPHONElarda sahte olduğu anlaşılır mı

sahteler dediğin gibi ana ekranda kaydırdığın an veya kamerayı açtığın an fark ediliyor. batarya yüzdesi 80 altına düştüğünde verim çok azalıyor ama 100den 80e düşmesi 3-4 yıl falan sürer
  6. rave

Rehber Stremio ile Her Platformdan Dizi & Filmleri izleme (Bedava-Parali Methodlariyla)

hocam bahsettiğiniz eklentilerle beraber bilgisayarda kaç gb yer kaplar 1757260931 elinize sağlık bu arada zamanında bakmıştım biraz pek anlamayınca bırakmıştım sizinki çok anlaşılır olmuş.
  7. rave

CS2 1 haftada 300tl kar ettircek çıkartma

güzel manipüle 10-12 kişi alsa kendin 30-35 e satabiliyorsun :D
  8. rave

110K Sedan Lpg İkinci El araç Tavsiye/Önerisi

herkes aynı şeyi demiş ama bu paraya motor daha mantıklı hocam
  9. rave

Sürücü sertifikası gozukmuyor

1-3 gün arası sürüyor sisteme işlenmesi
  10. rave

Ikinci el cloud 2 alınır mı?

alınır da model çok eski olduğu için faturasını vs sor tarihi öğrenmek için.
  11. rave

RDR2 Oynamak Çok Zor Sanki

boş bir yerdeki postaneye gidebilirsin hocam rastgele birinden ödeyebiliyorsun para varsa hiç uğraşma zaten
  12. rave

RDR2 Oynamak Çok Zor Sanki

hocam oyunun başındaysan dediğin normal daha hızlı öldürmek için silah dükkanından yüksek hasarlı silah ve mermi alıp silahı geliştirebilirsin tek atışta ölüyorlar o zaman atınla da bağın güçlenmediyse üstünden atıyor en ufak olayda atınla bağını yükselticek şeyler yapabilirsin. yavaşlamak için...
  13. rave

Yardım Ankara’da En Yüksek Oktan Değerine Sahip Yakıt İstasyonu Hangisi?

En temizi bana göre shell hocam ben de shellden almaya çalışıyorum genelde. Aygazın 100 oktan diye bahsettiği yanlış bilmiyorsam LPG için geçerli sadece. Tek tek denedikten sonra shell takıntısı olduğu için neredeyse yolda kalan tanıdığım var :D.
  14. rave

Elektro Gitar Tavsiyesi Gerekiyor

çalarsın hocam da aynı tınıları alamazsın maalesef büyük ihtimal ama youtubeda ses kartı ve sanal amfilerle çok güzel işler yapanlar var.
  15. rave

Elektro Gitar Tavsiyesi Gerekiyor

ben şahsen kesinlikle tavsiye etmem hocam bu setleri bütçen çok kısıtlıysa düşünülebilir ama ilerde hem elden çıkarmak istediğinde zarara uğratır hem de sesleri pek iyi olmadığı için başlamadan soğuyabilirsin. @Basent hocamın dediği markalardan biri daha makul özellikle dediğim gibi sx daha iyi...
Geri