ravenddS isimli üyenin son içerikleri

1. R

SNR Margin sorunu Bağlantı kopması ve VDSL geçiş?

Arkadaşlar iyi günler; TT kullanıyorum ve yaklaşık 5-6 aydır sürekli kopma ve bağlantı sorunları yaşıyorum sabahları internet 8-9 Mbps hız görürken bir süre sonra 3.5-5 arasına düşüyor Ve SNR Margin değeri yerlerde (1.5-3) onun dışında hızı geçtim özellikle cs2de falan 120ms’in altına neredeyse...
  2. R

💰Sözün bittiği yerdeyiz artık

Zaten Afrika'nın tümünü cahil, açlıktan ölüyor, gelişmemiş olarak düşünen birinden ne beklenir ki?
  3. R

O zaman bahsettiğin afrika ülkesi Japonya'dan daha iyi öyle mi? Cahil cahil konuşup millete ampülcü demek iyiymiş.
  4. R

Para birimiyle ekonomi/ülke kıyaslanamaz
  5. R

steam offline hesap satanlar

Ücretsiz bile bulabilirsin.
  6. R

🔥 İnstagram ve Facebook çöktü!

Tüm dünyada gitti bağlantı. Kısa bir süre sonra gelir bence.
  7. R

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi Almalıyım?

Zaten PC varsa XBOX almanın pek bir anlamı yok. Eğer PS'deki pahalı oyunlara bütçen yetecekse almak mantıklı olabilir ama ben olsam 6. Seriyi beklerdim şuanda PS5 oyunlarının çoğu 4'de de var. Yani 5'e özel pek bir şey yok gibi. GTA 6 konusunda ise sadece PS tarafına asla çıkmaz diğer...
  8. R

Arkadaşlar sıkılıyorum oyun önerir misiniz?

Fallout serisi veya L4D2
  9. R

Epic de bu oyunlar var hangisini oynamalıyım?

Fallout 3'e başla derim
  10. R

Android TD türündeki oyunum.

Eline sağlık. UI biraz renkli ama güzel olmuş
  11. R

İnternet kafeler için ekran kartı önerisi

ARC serisi almanı önermem ileride problem çıkartabilir ve hala bazı oyunlarda problemli. 2. El RX6400 veya RX6500 XT güzel olabilir gibi.
  12. R

Bu fps hesaplama sitesi doğru mu

Yaklaşık olarak belki değerler tutabilir ama 2 aynı özdeş pc bile olsa FPS tamamen aynı olmaz yani bence buna bakılarak sistem alınmaz.
  13. R

Dead Space vs The Callisto Protocol

Dead island 2 hem uzun hemde zevkli olduğu için tercih edilebilir bence. Diğer 2 oyunu almazsanız benzer oyun olarak alien isolation alabilirsin güzel oyundur.
  14. R

Yağmurlu Havalarda Bilgisayar Açılmıyor

Büyük ihtimalle nem ile alakalıdır ama kesin bir şey diyemeyiz tabi. Eğer başka cihazlarda problem yoksa, garantiliyse bir baktır bence ama eskiyse bilmiyorum.
  15. R

E-Okul yüksek almama rağmen ortalamam düşüyor

Ortalamayı direkt olaram ders değilde girdiğiniz derslerin haftalık süresi etkiler. Mesela tarih haftada 2 ders varsayalım edebiyatta 5 olsun, bu duruma göre edebiyatın haftalık ders saati daha fazla olduğu için dolayısıyla daha fazla etki eder.
Geri