Macunu yenileyeli 1 hafta oldu. Ama işlemcinin. Ekran kartını açmaya niyetlendim bir kez ama başaramadım maalesef. Etiketi yırttığımızla kaldık. 1 saate eve...
Donanım Arşivi'nin şu videosunun 8:30 dakikasında The Last Of Us Part I'de aldığı performansı görünce sinir krizi geçirdim. Benim Asus RTX3060 12gb ve R5...
vram gereksinimini etkileyen grafik ayarlarını kısmayı denedin mi? Vram belleği yetersiz geliyorsa bunun yeni ekran kartı dışında çok da çözümü yok gibi
Kendi ramimin aynısından bir 16'lık daha ekleyeyim madem. Çok masraf yapacak durumum yok. Ama ekran kartımdan kaynaklanan bir problem olduğunu sanmıyorum...
Senin bileceğin iş. Ama bu tarz oyunlar gir eğlen çık tadında şeylerden çok deneyim. O kafayla girip sakince ilerlerseniz, oyunun dünyasına verirseniz...
RDR2 ağır açılan bir oyun arkadaşlar. Siz The Last Of Us 2'yi de katlanamayıp iade ederdiniz muhtemelen. Ben de ilk oynayışımda aynı duruma düştüm. Sonra...
Chapter 2'ye geçince açık dünya açılıyor. Ama Chapter 3'e kadar yan görevlerle ana görevleri eleye eleye gidersen artık açık dünyada kullanabileceğin...