Ravhexy isimli üyenin son içerikleri

1. Ravhexy

RX 7700XT'de geriye dönük oyun ve masaüstü ekran ve ses kaydı alınıyor mu?

Dostlar selamlar, NVIDIA ekran kartlarında ALT+F10 tuşuna basarak mevcut andan geriye dönük örnek veriyorum 2 dakikalık anı oyun ya da masaüstü dahil olmak üzere ses ile birlikte kayıt alınabiliyor. AMD serisi ekran kartlarında da ReLive denilen bir özellik var ama RX 7700XT'de de NVIDIA'da...
  2. Ravhexy

Ryzen 5 7600 MSI Overclock Nasıl Yapılır?

Aerocool Cylon 4F var yeterli olacaktır.
  3. Ravhexy

Ryzen 5 7600 MSI Overclock Nasıl Yapılır?

Anakart: MSI B650 Gamin Plus İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 Ekran Kartı: RTX 4060 Ram: DDR5 6000MHz CL30 16GB Sitemimde bulunan bu donanımların hepsini tam güçte yani OC hali ile kullanmak istiyorum fakat MSI Bios ekranında MHz değişimleri dışında voltaj vesaire ayarlamam gerekiyor mu bilgi sahibi...
  4. Ravhexy

Sea of Thieves oynayan arkadaşlar var mı?

Açıkçası Steam, Xbox, Origin ve Ubisoft platformları dahil bunların haricinde binlerce oyun oynadım genellikle rekabetçi tarzda başarımlar elde edecek şekilde 17 yıl yoğun tempo ile vakit geçirdim fakat son 1 yıldır çok daha chill moddayım. Sea of Thieves'te ilk hoşuma giden şey oyunun atmosferi...
  5. Ravhexy

Sea of Thieves oynayan arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar selam, Sea of Thieves için arkadaşlar arıyorum. PL'yim fakat özellikle şu kadar saat oynamış olsun, bu kadar bilgili olsun diye bir arayışım yok sadece oynamak isteyen arkadaşlarım ulaşabilir.
  6. Ravhexy

Mevcut Sistemimle Valorant'ta Maks FPS Almak?

Pardon evet 5600 imiş, mesajımı düzenliyorum. Ben de 5600G var ama düşük ayarlarda o FPS'leri alamıyorum? Ek olarak burada amacım tam performans görmek yani o tam performansı kullanmak değil, değer olarak görmek istiyorum bu yönde ayarlara sahip olmak istiyorum.
  7. Ravhexy

Mevcut Sistemimle Valorant'ta Maks FPS Almak?

Arkadaşlar Abdullah abinin paylaştığı son fiyat performans sistem videosunda (Video Linki) AMD Ryzen 5600 işlemci ve RX 7600 ekran kartlı bir sistem var. Valorant testinde yüksek ayarlarda 300-500 arası fps değerleri gördüm ve çok şaşırdım. Benim sistemimde AMD Ryzen 5600G işlemci ve RX 6650 XT...
Geri