ravion isimli üyenin son içerikleri

1. R

Lg Monitör Mü Yoksa Lenovo Monitör Mü 300hz 2k

ben de aldım 2 hafta önce amazondan 2k 300hz sıfır ölü piksel çıktı
  2. R

40.000 Bütçem Var Nasık Bir Sistem Almalıyım?

Gaming gecesinde indirimli oem paketler oluyor cuma akşamı 10 ile 12 arası onlara bakabilirsin
  3. R

AMD 9950x3d Mağaza Güvenilir mi?

Yanlış görmüşüm 9900x3d haliymiş 😅
  4. R

AMD 9950x3d Mağaza Güvenilir mi?

Tray hali de 28k ya düşmüş
  5. R

Yapay Zeka Destekli Hukuk Asistanı Geliştiriyorum Fikirlerinize İhtiyacım Var

kullandığın muhtemelen gemini 3.5 flash'tır , local'e kuracağın bundan iyi olmaz local için sadece ücret ödemeden deneyebilmen için demiştim :D klasik rag projesi db ye verileri ver ai tarasın prompt la ilgili mi diye sonra ai çıktıyı istediğin şekilde output üretsin, küçümsemiyorum bu arada...
  6. R

Eğer gpu'n yeterli ise local bir ai modeli kullan ve bu model üzerinden analiz vs. işlemleri yap, eğer öğrenciysen google'dan sanal makine açabiliyorsun yaklaşık 13000 bin tl lik bir kullanabileceğin bir bütçe veriyor ancak sanal makine maaliyeti düşük değil
  7. R

Zorlandığın ya da yardım edilse iyi olur diyebileceğin konu varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.
  8. R

üniversitede bir arkadaşım rag projesi olarak yapmıştı bu projeyi, gpt gibi çalışıyordu(tasarımı çalışma mantığı) ama belki sen daha iyisini yaparsın, en kötü kendini geliştirirsin
  9. R

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Kaç tane satıldı acaba, incehesap sabah 9 da işe başladıklarında patron site sorumlusunu kovar herhalde 😅
  10. R

Karıncaya sormuşlar oraya kadar gidemezsin demişler, karıncada en azından yolunda ölürüm demiş bizimkide o hesap 😅😅😂
  11. R

Ben de aldım bakalım gelecek mi 😅
  12. R

Öneri Ryzen 7 7800x3d Undervolting

Umarım çıkmaz 😅 süprize gerek yok :)
  13. R

Öneri Ryzen 7 7800x3d Undervolting

Çok iyi değerler sadece cinebench'i 10 dakika yapmak kesin sonucu vermeyebilir , 30 dk civarı yaparsan daha kesin sonuçlar alabilirsin :)
  14. R

Ram İndirimi Gelir mi ?

Bu sabah çok büyük bir indirim vardı vatanda goodram 32x2gb ddr5 cl32 sadece 27k ya satıldı sınırlı stokta yetişemedim :/ Ram'in normal min fiyatı 55k
  15. R

Bileşenlerime Uygun Anakart Bulamadım Yardım

x870 güzel anakart sorun çıkartmaz pek, yukarıda arkadaşın attığı anakart gayet yeterli, anakarta 20 k verme bence
Geri