Deneceğim en uygun zamanımda o zaman. Hiç olmadı servis formunda bile ölü piksel olarak kusuru vurgulamışlar. THH'nin uzun soluklu sürecini beklerim en kötüsü.
Ne kadar uzun süre açık bırakmalıyım ki stuck pixel videoları için? Önce de dediğim gibi gerçekten 12 saate kadar durması mı gerekiyor?
1784281360
3-4 ay sonra falan karşıma çıktığını hatırlıyorum. İlk başta bile desteğe yazdım ama doğru düzgün dönüş olmamıştı. Ben de işlerimden ötürü biraz...
6502 sayılı kanuna göre 1 adet piksel bile ayıplı mal olarak geçiyor. Bu sebepten dolayı işlem yapılacağını düşünüyorum.
Jscreenfix'i 3 saat kadar bir süre boyunca açık bıraktım ama herhangi bir düzelme olmadı. Başka forumlarda 12 saate kadar açık kalması gerektiği söylenmiş.
Merhaba. Ekranımda sorunlu bir piksel var. Monitörümün modeli Samsung Odyssey OLED G6 (LS27DG612SUXUF) ve cihazı alalı neredeyse 1 sene oldu.
Yeşil, beyaz ve sarı gibi renklerde bu sorunlu pikseli net bir şekilde görüyorum ancak takılı piksel mi yoksa ölü piksel mi olduğunu bir türlü...
Merhabalar. Donanım arşivin videosunda gördüğüm anakartı sipariş ettim ve elime ulaştı. Başta birkaç uğraştırdıysa da pc yi formatlayıp bootlamayı başardım(birçok kez windows yüklenemiyor hatası aldım ve win11 e geçtim). Şu anda ise ekran kartında iki tane ışık yanıyor: biri vga, diğeri ise boot...