ravixreal isimli üyenin son içerikleri

1. R

ekran kapanıyor fakat kasa çalışıyor

Selamlar, RX 480 ekran kartım vardı, yeni bir sistem toplamıştım. Sistem yük altında veya yükte değilken bir anda ekran donup kapanıyor, fakat kasa çalışmaya devam ediyor. Her şeyi denedim ama sorunu çözemedim. Bugün bilgisayarı teknik servise götürdüm, farklı bir ekran kartı taktılar (RX 470)...
  2. R

Bilgisayar donup kendini kapatıyor

Selamlar, İşlemci, PSU ve ekran kartını yükselttim. Eski ekran kartım ve işlemcim AMD olduğundan, ekran kartı otomatik olarak güncellendi. Ancak, sistemi açtıktan 2-3 saat sonra, Discord açıkken bilgisayar bir anda dondu, kulaklıktan cızırtı sesi geldi ve kendini kapattı. Sorunun yazılımsal...
  3. R

[Yardım] Sistem Kendi Kendine Reset Atıyor.

Selamlar oyunda vs bir anda reset atıyor bilgisayar örneğin fivemdeyim oyunda OBS kaydı açıyorum açtım 30 40 saniye sonra reset attı kendi kendine FiveM'de oyundayken hiçbir şey açmadanda bir an reset atıyor çözemedim sistem bilgilerim şunlar. Not: Ekran kartını yeni aldım sistem dinlendiğinde...
  4. R

Bilgisayar kendi kendine reset atıyor

şöyle anlatayım psu 5 pinli bir kablo yok malesef o yüzden bir ek yapıp kablo ile bağladım bundan dolayı olabilirmi ? 1723493685 şöyle anlatayım psu 5 pinli bir kablo yok malesef o yüzden bir ek yapıp kablo ile bağladım bundan dolayı olabilirmi ? 1723493946 konu aktif.
  5. R

Bilgisayar kendi kendine reset atıyor

Selamlar oyunda vs bir anda reset atıyor bilgisayar örneğin fivemdeyim oyunda OBS kaydı açıyorum açtım 30 40 saniye sonra reset attı kendi kendine FiveM'de oyundayken hiçbir şey açmadanda bir an reset atıyor çözemedim sistem bilgilerim şunlar. Not: Ekran kartını yeni aldım sistem dinlendiğinde...
Geri