2021 den sonra üretilen model benimki baktım ve yorumlarda bozuk geldi , 1 hafta sonra bozuldu tarzı yorumlar gördüm pek güvenemedim denemeye değer mi ki?
2.5 senedir Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum maalesef mikrofonu bozuldu ve internette mikrofonunun satıldığı bir yer bulamadım. Eğer bulabilirsem mikrofonunu alıp devam etme taraftarıyım yoksa kulaklığı mecburen değiştireceğim. Hyperx Cloud 3 Wireless e baktım oyunlarda ses boğuk geliyor Cloud...
Bilgisayarımı açtığımda böyle bir uyarıyla karşılaştım bunu görünce tam tarama yaptım ancak tam tarama yaptıktan sonra bir güvenlik sorunu olmadığı söylendi ama hala sağ altta bildirim olarak bu yazıyı alıyorum ne yapmam gerek? teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim-3-intel-core-i512450h-8gb-256gb-ssd-integrated-intel-uhd-graphics-156-fhd-w11-grey-notebook-83er00gxtr-p-HBCV0000744CVF
bundan iyi midir o
aktif olarak beni idare eden 3060 lı masaüstü sistemim var bunu daha çok oyun için değilde üniversite ve ders için almayı düşünüyorum o yüzden oyunlarda aşırı performans vermesi benim için çok önemli değil ama yinede değmez diyorsanız almayayım