sadece 15 gün kullanılmışını güzel fiyata aldım.ciddi derecede memnunum.cs2 medium 250-350 fps 400'leri görüyor bazen.Herşeyden ötesi 5-6 maç atıyorum ,çok stabil.
7 aydır 16e yi kullanıyorum.ciddi derecede memnunum. Başta işlemci çok yeterli ayrıca geniş açı gibi unsurlar önemli değilse kamerası abileriyle yarışır. Ben 7 ay önce 40k ya teknosa dan almıstım.
Selamlar mobil işlemcileri araştırıyorum.intel core serisinin HX modelleri devasa puan alıyor. Core7 ultra 255hx li en fiyatlara baktım yaklasık 68 70 civarlarından baslıyor soyle bir model buldum. Parasını hakeden bir model mi acaba ?
Dell Alienware 16X Aurora AC16251 Ultra 7 255HX 16GB 1tb...
aynı düşüncedeydim pcx aldım 5 ay oluyor.artcın varsa xmax artcın yoksa pcx tavsiye ederim.pcx'in piyasa,tip,aralardan kaçma ,yakıtı(maxilerde zirve) gibi artıları cok.tabi benim uzun yolla işim olmadıgı için tercih ettim.gayet memnunum.xmax'de gözüm kalmadı degil.forza güzel motor hakkını...
Selamlar,hayal mayal hatırlıyorum bazı logitech kablosuz kulakların üzerinde macro veya tuş atama butonu vardı. buna benzer üzerine tuş atayabileceğim wireless kulaklık modellerini biliyorsanız yazarmınız.Teşekkürler.
Bu araç hakkında düşünceniz nedir,alınır mı,dikkat etmem gereken bi husus var mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1999-model-opel-corsa-1.4i-16v-gls-sport-klimali-orjinal-1255973169/detay