rayd isimli üyenin son içerikleri

1. R

IT-RADEON YAŞANAN SORUNLAR

Bu yazdığın sorunlar bende de var , soğutucu senin ki gibi geldi elimde farklı soğutucu olduğu için onu taktım ,PC kapatırken çıt diye ses geliyor ben normal bir şey diye üzerinde durmadım onun,ben de biraz önce Twitter da dolaşırken farkettim senin ki gibi bozulmalar oluyordu onu da şöyle...
  2. R

🔥İndirim İTOPYA F/P SİSTEMLER

Bana da bu şekilde geldi ,bende farklı soğutucu olduğu için onu taktım
  3. R

Ekran neden böyle oluyor ?

Evet kapattım , çok fazla bakamadım ama ilk etapta sorun düzelmiş gözüküyordu.
  4. R

Ekran neden böyle oluyor ?

Merhaba, geçenlerde paylaşılan itopya ddr5 sistemi aldım ama ara ara ekranın geneli olmasada bazı yerler böyle oluyor bunun sebebi nedir?
  5. R

PC alacağım yardım lütfen

Parça kalitesi nasıl değiştirmem gereken bir şey var mı
  6. R

PC alacağım yardım lütfen

Çok fazla bilgisayardan anlamıyorum,bütçem 35k ve sistem araştırırken bunu gördüm sizce fiyat performans olarak nasıl,parça kalitesi iyi mi,ssd 500 gb onu ileride yükseltirim diye düşünüyorum ama önereceğiniz başka bir pc var mı , kısacası tavsiyelerinize açığım. Eklemeyi unutmuşum, oyun...
  7. R

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Merhaba, bütçem 35 bin TL amacım oyun oynamak,günlük işlemler ve birkaç yıl beni götürmesini istiyorum rica etsem bana da sistem önerir misiniz, açıkçası hazır sistem daha işime gelir çünkü pc toplama konusunda çok bilgim yok ama kendim topladığımda daha uyguna geliyorsa da onu da...
Geri