Hocam ben bir yol söyledim ve yazımda bunun haricinde almak zor yazıyor şöyle olursa alırmıyım böyle olurmu derseniz bilememki 😀
Çalışan yöntemi konuyu...
Hocam ilk posta eklemeniz çok yerinde olmuş elinize sağlık alternatif olarak bir reklam postu daha vereyim ben denemedim ama başkasının işine yarayabilir.
İNDİRİM BİTTİ STOK OLMASINA RAĞMEN UYGUNA ALINMIYOR
Temu reklam linkleri ile aj159pro modelini 730 tl ye satıyor. Reklam linki ile alabiliyoruz. Alması...
Güç bela beyaz 159pro bi tane aldım bu temuyu çözmek çok zor.Konuyu açan arkadaş yolu diye yazmış ama 120 sayfa yazı olmuş yolunu bulana kadar canım çıktı...
Pttden benim de sorunsuz alışverişim oldu ama sorun o değil .Pazaryerlerinden alışveriş yaptığınızda satıcısı sorun çıkarmazsa bir alışverişte ne sorun...
Ha pttavmden ürün almışsın ha noname bir siteden ürün almışsın pttavmden mandal bile alınmaz.Amdnin bu kartı bi türlü indirime girmiyor bi yıldır 20k görse...
firma iadeyi kabul ettiyse sorun yok ya direkt al paranı bazı firmalar çamura yatıyor kimse icrayla uğraşmaz fln diyor icra memurunu bekliyorlar firmadan...
icraya vereceksin usta şehrindeki icra mahkemesine git yardımcı olurlar he birde icra dosyası ücretini senden isteyecekler dosya onu da icraya ekler yasal...