raynox isimli üyenin son içerikleri

1. R

Thermalright assasin king vs Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 vs Segotep FZ6 Pro

anladım yanı sonuç olarak yeni soğutmaya ihtiyacım var
  2. R

Thermalright assasin king vs Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 vs Segotep FZ6 Pro

Şöyle braket çıkmıştı arkasına taktım sonra aparatları vidalayıp soğutucuya taktım soğutucuyu yerleştirip yavaş yavaş sıktım vidaları
  3. R

frisby fcl-f1336c takılı şuanda yetmesi lazım dediler ama yetmiyo
  4. R

hocam şuanki soğutucuda boştayken 25 yük altındayken 90 hatta 100 dereceleri görüyor işlemcim soğutma yetersizliğindenmidir yoksa montaj hatası falanmı?
  5. R

Bilgisayarım çok ısınıyor

stok fan mı takılı?
  6. R

Bilgisayarım çok ısınıyor

Montaj hatası var gibi.Termal macun sürdünmü?
  7. R

hocam içinden çıkan termal macun yeterlimi?
  8. R

işlemcim i5 14400f bu üç soğutucu arasında kaldım hangisi daha iyi ve işlemcime yeterli gelirmi?
  9. R

I5 14400f çok ısınıyor

hocam o soğutucuyu kasa desteklemiyo birde bütçe olarakda bir tık aşıyo
  10. R

I5 14400f çok ısınıyor

hocam az önce testi başlattım başlattığım gibi ilk 10 saniyede 150w 100 dereceye kadar çıktı korktum biraz kapattım hemen
  11. R

I5 14400f çok ısınıyor

hocam takılı şuan fakat montaj hatası var sanırım çok uğraştım montajlamak için olmadı ama yeni daha iyi bir soğutucu almayı planlıyom
  12. R

I5 14400f çok ısınıyor

Hocam testi başlattığımda 105w 81 dereceydi yaklaşık 30 saniye sonra 60w 66 dereceye düştü bunun sebebi nedir?
  13. R

I5 14400f çok ısınıyor

hocam ekran kartı 60 derece falan işlemcideki sorunda sanırım montaj hatası dediler ama çok zor montajlanan bir soğutucu bi süre idare edicem sonra yeni soğutucu almayı düşünüyorum hem rahat montajlanır hem thermalright nin içinden çıkan macun iyimiş iyi bir macun kullanmış olurum ve işlemcide...
Geri