ekte gözüktüğü üzere asus marka g164ju marka laptopta iki adet monitör gözüküyor bunun sebebi nedir harici ekran kartı daima kullanımda seçili şuanda onunla alakalı olabilir mi ?
ekte göstermiş olduğum karta sahibim fakat linuxta bridge seçmeme rağmen adaptör gözükmüyor onun dışında nat natwork seçip çalıştırmayı denedim vs hiçbir şekilde kullanmayı beceremedim 2 gündür uğraşıyorum linuxu iyi bilen varsa yardımcı olabilir mi baya zorladı çünkü beni bu durum.
arkadaşlar üniversite bilgisayar mühendisliği bölümü için laptop almam lazım bakıyorum şimdi modellere 3080 ile 4060 aynı fiyat olan modeller var siz de baya iyi biliyorsunuz kronik sorunu olan laptoplar vs var piyasada araştırmak da lazım önerdiğiniz laptopları bekliyorum. onun dışında elimde...
https://superuser.com/questions/1306190/project-to-a-wireless-display-over-ethernet konu başlığı benimki ile aynı sizde çıkıyor mu televizyon nasıl yapıyorsunuz
arkadaşlar bilgisayarım modeme kablo ile bağlı durumda televizyon ise samsung smart tv yeni bir televizyon bilgisayarı wifiye bağlayamıyorum izlediğim tüm videolarda wifiye bağlı bilgisayardan wifiye bağlı televizyonun ekran paylaşımını yapıyorlar benim bilgisayarımın interneti kablolu olduğu...
arkadaşlar 10k bütçemiz var piyasadaki en iyi sistemi nerden alabiliriz şu anda bayadır araştırma yapmıyorum pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
anakartım msi b450m-a pro max bir adet m2 ve 16 gb ram almayı düşünüyorum aklımda ise görsel olarak attığım parçalar var öneriniz var mı bu parçalar anakartım ile uyumlu mu ?
görev yöneticisi bu şekilde ve ne program açabiliyorum ne başka bişey kasma ve donmalar var bilgisayarımda virüs vs yok işlemcim 5600x neden kaynaklanıyor olabilir taskları da görüntüleyemiyorum ne olduğunu göreyim