RazerSever isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim TP-Link Tapo C530WS 3K 5MP Güvenlik Kamerası 3.119 TL. Kampanya ile 2.919 TL

Benim montelediğim yerler 90 derece köşe olan yerler yandan yanaşma olayı imkansız yani gelebileceğin her yerde görüntü var. Ayrıca maske takınca da iş iptal oluyor yani kameranın amacı da biraz caydırıcılık yani alarm falan çalsa tamam maksimum yapacağı o. Kurşun sıkmadığı sürece %100 koruyamaz...
  2. R

🔥İndirim TP-Link Tapo C530WS 3K 5MP Güvenlik Kamerası 3.119 TL. Kampanya ile 2.919 TL

Dış mekan Wi-Fi kamera olarak baktığınızda; bence içlerinde AI algılama özelliğini, uygulama arayüzünü ve bulut hizmeti satın almadan da size en iyi hizmeti sunan marka budur. Kendim C520WS 2K modelini kullanıyorum, şu an gayet memnunum. Kamerada mikrofon, hoparlör, alarm, Gizlilik modu aklınıza...
  3. R

Güvenlik kamerası tavsiyesi

Hocam bence böyle disktir falan işlerine girmeyin gidin TP-Link Tapo c510 c520ws modellerine bakın görüntü kalitesi ihtiyacınıza göre hem gece görüşleri sağlam hem wifi varsa anlık sürekli izleyeceksiniz uygulamadan ve yapay zekası sayesinde etkinlik de kaydedeceklerdir. Ya bulut depolama satın...
  4. R

❌İndirim Bitti! Anker Eufy C210 IP Kamera 🔥 1.299₺ ( 1 Yılın En Düşük Fiyatı )

Sadece TP Link kullandığım için onun için cevap vericem. Evet hafıza kartı takman lazım kayıt yapmak için. 512gb kart ile 2K 25Fps de 38 gün kayıt tutabiliyorum senin kameranın çözünürlüğü ve hafıza kartına göre değişir bu süre istersen sadece olayları kaydeti seçebilirsin olay olduğunda kayıt...
  5. R

Faturası Başkasının Adına Olan Beyaz Eşya Kendi Adımıza Garanti Olur mu?

Deneyimim var hocam arçelik klima için kaç kere servis çağırdık garantiden faturanın kimin üstüne garantinin kimin üstüne olduğu sorgulanmıyor ürüne bakılıyor sadece hatta fatura halamın üstüneydi ama zerre sorun olmadı hiç takma yani fatura şunun üstüne garanti şunun üstüne diye ürüne bakılıyor...
  6. R

Faturası Başkasının Adına Olan Beyaz Eşya Kendi Adımıza Garanti Olur mu?

Benim bildiğim kimin üzerine olduğunun bir önemi yok cihazın garantisinin olup olmadığı belli zaten etiketinden isterse arkadaşın çağırsın servisi garanti senin üzerine değil yapmayayız demezler sorgulamazlar hiçbir şekilde sorun yaşamazsın. Kısaca garanti ürün üzerine olur kişilerin bi önemi yok.
  7. R

Anker mi var hocam sizde? Bende TP Link var hiç böyle bir sorun yaşamadım.
  8. R

Hocam Anker yerine uygulaması arayüzü ve algılama özellikleri daha iyi olan ve 2K çözünürlüğe sahip TP link lere bakmak daha mantıklı. 1.219TL ye 2K çözünürlüklü TP Link C210 geliyor zaten onu alın EV İÇİ KAMERA bakıyorsanız Dış mekan için C510 520 modellerine bakmak daha mantıklı çünkü suya...
  9. R

🔥İndirim Kamp Sandalyeleri 299 TL!

A101'de 250TL hocam zaten daha iyisi pek avantajlı teklif sayılmaz. https://www.a101.com.tr/ev-yasam/katlanabilir-kamp-sandalyesi-74x51x80-cm-lacivert_p-26014370
  10. R

27 inç 180Hz KTC H27F22 Alınır Mı?

Monitör gurmesi değilim açıkçası ama çok beğendim ne ghosting var ne olumsuz bir şey gördüm renkleri çok yoğun güzel hdr 180Hz ölü pixel de çıkmadı baya hoşuma gitti memnunum
  11. R

Ölü pixel şanssızlığı

Böyle ölü pixel görmedim biraz garip ikisi de
  12. R

🔥İndirim Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi 600 Tl

Yav hocam eyw ürün ucuz da başlıklarını değiştirmek gerekiyor 3 5 ayda bir 2 tane yedek başlığının parası ürün kadar budaki mantık ürünün kendisini ucuza verip kullanmak için alman gereken ekipmanı pahalı satmak olduğından çok pahalıya geliyor aslında bunu kullanmak
  13. R

Yardım Ekran Kartı değiştirmek istiyorum

Hocam Curved monitör istiyorsunuz sanırım ama Curvedlarda VA panel bulunduğu için sizin attıklarınız dahil önerilmiyor pek forumlarda
  14. R

Normal, Hızlı, Daha hızlı, En Hızlı Normal dediği kapalı sanırım HDR açtım bu arada renkler cidden çok fena
  15. R

Hocam elime ulaştı bu arada monitör Allaha şükür ölü pixel falan çıkmadı test ediyorum bakalım renk ayarı falan bi ayar yapmam gerekiyor mu Monitörü 180hz e aldım sadece
Geri