25K , ağırlıklı iş, gündelik kullanım için.Nadir olarak Diablo,poe oynancak (Eşim kullancak çok güçlü bişe olmasada olur)
Numpad olması önemli
bataryanın uzun süre dayanması önemli
bende 5 agustosta 5300 tl lik sipariş geçtim 60 parça ürün,sizinki gibi günlerce güncelleme olmadı in transitte kaldı.13 agustosta gümrük şirketine teslim edildi yazdı 1 hafta daha bekledim en son dayanamayıp 19 unda canlı destekten saatlerce darladım temu yu ilk indirim kuponu verdiler,sonra...
valla hocam kasadan memnunum,bir sorun cıkartmadı bana ama şunu söyliyebilirimki bukadar fonksiyon fazla geldi.Yani ön ve üst kapakların takıp cıkması falan hep acık kullanıyorum silent moda ihtiyac duymuyorum.Birde beyaz renk aldıgımdan biraz fazla tozu belli ediyor ve üst-ön beyaz bez...
görüntüsü bu sekilde,Kablolama ile cok ugrasamadım bi süre sonra tekrar elden geçirebilirim.estetik olarak güzel duruyor Tank gibi bir kasa.Premium hissiyatını veriyor.Kasanın fanları oldukca yeterli içeriye havayı cok güçlü sekilde alıyor.önü acık yada kapalı kullanımda ortalama 5-6 derece fark...
bende renkler arasında cok kararsız kalmıstım ama rbg olayını sevdigimden ek fan masrafı yapmak yerine direk rgb li beyaz modelini aldım.dedigim gibi cok acelen yoksa 2-3 gün kadar beklersen detaylı bir inceleme yapar fikir veririm
valla hocam imkanın varsa al derim,zaman geçtikçe malesefki fiyarlar düşmüyor aksine yükseliyor.geçen sene yarı fiyatınaydı nerdeyse almadım bu sene bu fiyattan aldım :/
1684185087
https://www.coraxalpha.com/phanteks-eclipse-p600s-mid-tower-bilgisayar-kasasi-mat-beyaz
ben bu modelinden tercih...
aylardır bende arastırma içindeydim.2 gün önce phanteks almaya karar verdim,malzeme kalitesi,kozmetik olarak daha iyi duruyor.cok acelen yoksa kargom geldikten sonra p600s ile ilgili görüşlerimi paylasırım
Coraxalpha firması phanteks marka kasaları tekrar stoklara getirmiş.Daha önce burdan alısveriş yapan varmı.güvenilir firmamı sorun yasarmıyım kargo süreci nasıl.bilgisi olan varmıdır
https://www.boyner.com.tr/jean-paul-gaultier-parfum-204478
al bunu gece çık bar club gez,çıkınca teşekkür edersin ;) boynerde tükenmiş alternatif yerlerden bulabilirsin.