razor8587 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

25K , ağırlıklı iş, gündelik kullanım için.Nadir olarak Diablo,poe oynancak (Eşim kullancak çok güçlü bişe olmasada olur) Numpad olması önemli bataryanın uzun süre dayanması önemli
  2. R

WARP vpn bağlanmıyor

bende superonline kullanıyorum yazılanları yaptım fakat bir türlü açamıyorum.
  3. R

Temu Siparişim Gümrükten geçicekmi

bende 5 agustosta 5300 tl lik sipariş geçtim 60 parça ürün,sizinki gibi günlerce güncelleme olmadı in transitte kaldı.13 agustosta gümrük şirketine teslim edildi yazdı 1 hafta daha bekledim en son dayanamayıp 19 unda canlı destekten saatlerce darladım temu yu ilk indirim kuponu verdiler,sonra...
  4. R

Phanteks P600S vs Corsair 5000D Airflow RGB

valla hocam kasadan memnunum,bir sorun cıkartmadı bana ama şunu söyliyebilirimki bukadar fonksiyon fazla geldi.Yani ön ve üst kapakların takıp cıkması falan hep acık kullanıyorum silent moda ihtiyac duymuyorum.Birde beyaz renk aldıgımdan biraz fazla tozu belli ediyor ve üst-ön beyaz bez...
  5. R

evet terst takmısım.düzelttim şimdi teşekkürler :)
  6. R

görüntüsü bu sekilde,Kablolama ile cok ugrasamadım bi süre sonra tekrar elden geçirebilirim.estetik olarak güzel duruyor Tank gibi bir kasa.Premium hissiyatını veriyor.Kasanın fanları oldukca yeterli içeriye havayı cok güçlü sekilde alıyor.önü acık yada kapalı kullanımda ortalama 5-6 derece fark...
  7. R

evet hocam kasa geldi 2 gündür kullanıyorum soruları alabilirim :)
  8. R

yapısından dolayı iyi oldugunu görmüştüm.kasam bugün geldi yarına kurup test edicegim.son durumu paylasırım
  9. R

bende renkler arasında cok kararsız kalmıstım ama rbg olayını sevdigimden ek fan masrafı yapmak yerine direk rgb li beyaz modelini aldım.dedigim gibi cok acelen yoksa 2-3 gün kadar beklersen detaylı bir inceleme yapar fikir veririm
  10. R

valla hocam imkanın varsa al derim,zaman geçtikçe malesefki fiyarlar düşmüyor aksine yükseliyor.geçen sene yarı fiyatınaydı nerdeyse almadım bu sene bu fiyattan aldım :/ 1684185087 https://www.coraxalpha.com/phanteks-eclipse-p600s-mid-tower-bilgisayar-kasasi-mat-beyaz ben bu modelinden tercih...
  11. R

aylardır bende arastırma içindeydim.2 gün önce phanteks almaya karar verdim,malzeme kalitesi,kozmetik olarak daha iyi duruyor.cok acelen yoksa kargom geldikten sonra p600s ile ilgili görüşlerimi paylasırım
  12. R

Yardım coraxalphadan kasa alımı

Coraxalpha firması phanteks marka kasaları tekrar stoklara getirmiş.Daha önce burdan alısveriş yapan varmı.güvenilir firmamı sorun yasarmıyım kargo süreci nasıl.bilgisi olan varmıdır
  13. R

Corsair 4000D Airflow Fan Önerisi

kasayı aldın mı bende bu kasadan düşünüyorum.
  14. R

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

https://www.boyner.com.tr/jean-paul-gaultier-parfum-204478 al bunu gece çık bar club gez,çıkınca teşekkür edersin ;) boynerde tükenmiş alternatif yerlerden bulabilirsin.
  15. R

Yardım Phanteks P600s yada muadili kasa önerisi

corax alpha diye bir site buldum orda satıldıgı yazıyor ama hiç duymadım bu siteyi,phanteks yetkili satıcısıymış sanırmm
Geri