razorghc isimli üyenin son içerikleri

1. R

Samsung A17 Lerde Pil Yüzdesi Düşüyor Mu

Pil sağlıgı 100 yazıyor ama bu pil sağlıgı iPhone ler deki gibi düşüyormu yani
  2. R

Samsung A17 Lerde Pil Yüzdesi Düşüyor Mu

Arkadaşlar samsung galaxy 17 5G lerde pil sağlıgı gördümde 100 duruyor, hani iPhone ler de pil sağlıgı olayı varya şarj yüzdesi düşüyor, bu telefon lardada aynı olay varmı cevaplayabilirmisiniz, teşekkürler
  3. R

15kya Güzel İşimi Görebilecek Telefon Varmı

arkadaşlar 15kya güzel işimi görebilecek telefon varmı. bilinen marka olursa daha iyi olur.bende poco c40 var ama kasıyor iyi bişey lazım .teşekkürler
  4. R

Sizce En Mantıklı Olan Şey Nedir?

Fikir için teşekkür ederim sagolun
  5. R

Sizce En Mantıklı Olan Şey Nedir?

Beyler 16k var. Telefon veya pcyi yükseltmeyi düşünuyorum sizce en mantıklı olan şey nedir? Yeni telefon mu almak yoksa pc için ramları dual channel yapıp ve güzel bi masa + kulaklık mı alsam yoksa telefon mu sizce. Telefonum poco c40 4+1 64gb. Bilgisayarım. GİGABYTE h470MK 1660 ti 6gb 1x16ram...
  6. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

Bankada lazım işte nfc olmayan telefon işe yaramazki 1787574908 Başka ne alınabilir bu fiyata,ama online alışveeiş ıstemıyorum elden alcam
  7. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

anladım cok sağolun
  8. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

teşekkürler. birde bişey daha diyeceğim. iphone alınabilirmi bu paraya mantıklımı onuda sormak ıstıyorum
  9. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

cfm 1 ozaman ya .media markt da varmış oraya gidicem ozaman
  10. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

bilmıyorum bende napıcam parasını hakedıyormu sizce. redmi 15 de 16k cfm1 de aynı para ne alsam dıye dusnuyorum
  11. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

kanka bütcem tam 16k beni çok aşıyor keşke alabilsem
  12. R

Cfm 1 Alınır mı? Sizce

arkadaşlar cfm phone 1 düşünuyorumda 16k sizce mantıklımı
  13. R

Poco C40 Sizce Nasıl

Ha anladım, kanka hangi mağazalarda satılıyor. Vatan media mark da falan varmı
  14. R

Poco C40 Sizce Nasıl

Kanka ıphone bana biraz ters ama ya kullanamıyorum çok zor gelıyor
  15. R

Poco C40 Sizce Nasıl

Sıfır
Geri