Tunçmatik düşünuyordumda ben sence almalımıyım. Ve bu attığınız alman markalı prizin indirimi nezamam biter
1784939411
Tamamdır indirim bitmese eğer bunu alacağım teşekkür ederim
Akım koruma priz önerebilirsiniz arkadaşlar 2li 3 lü 4 li hiç farketmez mimimum 2 olsa bile yeter yani bilgisayar için bir problem yaşamak istemiyorum oyüzden aşşağıda sistem özelliklerim var bunda bi sorun yaşamasam yeterli
1660 ti
İ5 10400f
16ram
Arkadaşlar valorant oynarken genellikle oluyor, zamanı belirsiz herhangi bir saat içerisinde bi anda kendi kendine pc res atıyor. Önceki konularıma bakarsanız orda daha detaylı fotoraflar var. Hatanın nedeni olan doğru parçayı bulmak istiyorum bana yardım edin gerçekten sizlerin yardımına...
Hocam şöyle diyim xmp zaten en başindan beri kapalıydı kapalı olduğunda hata alıyordum gene. Ama birkaç saat önce açtım sence geri kapatıyımmı bide psu almak şartmıdır ben napacam bilemiyorum. Bide Önceden windows 10 kullanıyordum hiç problem yoktu yani windows 11 den kaynaklı bişey olabilir mi
Ekran kartımda vs overclock yok. Ben şimdi pcyi kapattım ama yarın yazdıklarınızı deniyeceğim bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim yarın deneyip döneceğim.
biosum güncel evet en son sürümde . aygıt yöneticisinede baktım herhangi bi problem yok her şey tertemiz dizili
anakartta her şey autoda evet onlarada bakmıştım bu sabah cpu kanadında herhangi bir şey değiştirmedim