razorghc isimli üyenin son içerikleri

1. R

Aptoide Virüslümüdür?

çok teşekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler
  2. R

Aptoide Virüslümüdür?

Allah razı olsun baktımda zaten programda 500m+ indirme almış discord. Ve aptoide programınıda samsungdan tarattım sorun goremedim chatgpt falanda sordum güvenilir dedi
  3. R

Aptoide Virüslümüdür?

Maç izleme uygulaması indirmedimki ben onlar zaten indirilmez
  4. R

Aptoide Virüslümüdür?

Evet
  5. R

Aptoide Virüslümüdür?

Arkadaslar aptoide den dıscord indirdimde yayımcıya baktım discordun şirketi yayımlamış üstündede güvenli diye belirtilmiş indirdim girdimde sizce vırus varmıdır
  6. R

Discord Telefona İndirme

Apk indirmek isterimde virüs riskine hic bulasmak istemiyorum,playstoredan falan mümkünmüdür
  7. R

Discord Telefona İndirme

Arkadaşlar discord telefona indirmek istiyorumda vpn ile girince play storeda gozukuyor fakat karşıma ağ hatası cıkıyo indirincede iptal oluyo
  8. R

Discord Nitro Olmuyor.

arkadaşlar discord nitro aldımda elimde kaldı napcam bilmıyorum. discorddan onceden bi alısverişimin olması lazımmış galiba yoksa ödeme ekranını kabul etmıyor alamıyorum promo kodunu etkinleştiremıyorum napabilirim elimde kaldı ya
  9. R

3aylık2x Discord Nitro İsteyene Veririm

arkadaşlar 3aylık 2xboost discord nitro promosyonu aldımda kullanmıyorum eğer ihtiyacı olan varsa kücük bişeyler karsılıgı verebilirim elimden çıkması adına. 80tlye aldım. paraya gerek yok sadece kücük takaslar isteyen olursa verebilirim. rockstar fresh acccount vs varsa cok iyi olur ihtiyacım...
  10. R

Wın10 Geçmek Mantıklımı

teşekkürler. fakat güvenlik güncelleştirmeleri umrumda bile değil yani zaten fivem oynuyorum sadece. fivem yüklü olsun gireyim yeter kafasındayım öyle güzel dursun şöyle dursun falan güncelleme falan hic gerek düşünmuyorum sadece işlerimi görse yeterli steamı falan acsa tamamdır benim için...
  11. R

Wın10 Geçmek Mantıklımı

teşekkürler çok sağolun
  12. R

Wın10 Geçmek Mantıklımı

çok açıklayıcı bir şekilde anlatmışsınız bunun için teşekkür ederim. uygulama desteği olarak sizce nekadar gider windows10 ? önümdeki 2yıl sorun yasarmıyım
  13. R

Wın10 Geçmek Mantıklımı

Debloat zaten
  14. R

Wın10 Geçmek Mantıklımı

Arkadaşlar ben windows11 pro kullanıyorumda yani ne bileyim genellikle fivem oymuyorum sizce ne yapmalıyım fps dahada artsın ıstıyorum wındows10 geçmek mantıklı olurmu sizce,uugulama desteği kesilirmi sizce hemen napayım onerı lazım. Sistemim 16 ram 1660ti 6gb İ5 10400f
  15. R

Samsung A17 Lerde Pil Yüzdesi Düşüyor Mu

Pil sağlıgı 100 yazıyor ama bu pil sağlıgı iPhone ler deki gibi düşüyormu yani
Geri