Razzwil isimli üyenin son etkinliği

• Razzwil
    Razzwil, 2 Kişilik PC oyunları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    evet o yüzden iyiki almamışım yoksa deli gibi hırs yapar kendimi hiç ederdim kenime yaptığım en iyi şey hikayeli geçerek pc den bir dönem uzaklaşıp kendime...
  • Razzwil
    hocam işlemciyi yeni aldım bende benim herzaman internetim kötüydü fps oyunlarında monitör patlattım 2 kez ondan saldım 150fps 100ping valo kariyeri var cs...
  • Razzwil
    Rust 30tl iken almadım zamanında soloyum diye yazık mı ettim yoksa beladan mı kurtuldum bilemiyorum Raid izlemek sarıyor ama
  • Razzwil
    benim oyun zevkimi ben bilmiyorum biraz karışık çok büyük bir mc kariyerinden sonra fps ile devam edip internet yüzünden hikayeli oyunlara ve açık dünya...
  • Razzwil
    bendede Dl için aynısı aynı kategori olsalar da çekmeyince çekmiyor insanı 1763062227 tlou beni çekmedi nedense ya o heyecanı uyandırmıyor bende nedense
  • Razzwil
    2. oyundan sonra tekrar o akşam hissini yaşamak çok büyük bir zevkti benim için ama hikaye çok kısaymış yavaş yavaş oynadım oraya buraya gittim sağa sola...
  • Razzwil
    Arkadaş aşırı garip diyorum pass alalım ordan indirir oynarız yok diyor steam harici biryerden oyun indirtemiyorum çocuğa oyun oynayalım diye sistem...
  • Razzwil
    canımsın sen sana demedim zaten 1763061450 arkadaşım biraz garip devour oynamaya bile ikna edemedim aile paylaşımı ile benim hesaptan dying light serisi...
  • Razzwil
    oyuna bakacağım teşekkürler Sonuçta kimseye söylemedim ama neyse bir şey demiyorum
  • Razzwil
    valla hocam devour indirtemedim şuan açık dünya takılıyoruz(icarus) ekip olsa crab game oynayacağız ama 2 kişi de sarmıyor 1763061018 pek benlik değilmiş...
  • Razzwil
    Carry the glass güzelmiş teşekkür ederim
  • Razzwil
    Rust ı eliyorum hocam arkadaş o tempoya ayak uyduramaz DL serisini ezelden bitirdim forest oynadım bd 2 açıkcası daha indirip oynamadım ancak bi ara bakarım...
  • Razzwil
    ben mi tam olarak ne fiyatını haketmiyor anlayamadım
  • Razzwil
    Kullandığım monitör bu...
  • Razzwil
    hertürlü oyun oynuyor iseniz bence 5070 var iken 2k alın cs oynarken oyundan 1080 yaparsınız en kötü bende aynı şekilde yapıyorum 2k var fps oynayacağım...
Geri