evet o yüzden iyiki almamışım yoksa deli gibi hırs yapar kendimi hiç ederdim kenime yaptığım en iyi şey hikayeli geçerek pc den bir dönem uzaklaşıp kendime...
hocam işlemciyi yeni aldım bende benim herzaman internetim kötüydü fps oyunlarında monitör patlattım 2 kez ondan saldım 150fps 100ping valo kariyeri var cs...
benim oyun zevkimi ben bilmiyorum biraz karışık çok büyük bir mc kariyerinden sonra fps ile devam edip internet yüzünden hikayeli oyunlara ve açık dünya...
bendede Dl için aynısı aynı kategori olsalar da çekmeyince çekmiyor insanı
1763062227
tlou beni çekmedi nedense ya o heyecanı uyandırmıyor bende nedense
2. oyundan sonra tekrar o akşam hissini yaşamak çok büyük bir zevkti benim için ama hikaye çok kısaymış yavaş yavaş oynadım oraya buraya gittim sağa sola...
Arkadaş aşırı garip diyorum pass alalım ordan indirir oynarız yok diyor steam harici biryerden oyun indirtemiyorum çocuğa
oyun oynayalım diye sistem...
canımsın sen sana demedim zaten
1763061450
arkadaşım biraz garip devour oynamaya bile ikna edemedim aile paylaşımı ile benim hesaptan dying light serisi...
valla hocam devour indirtemedim şuan açık dünya takılıyoruz(icarus) ekip olsa crab game oynayacağız ama 2 kişi de sarmıyor
1763061018
pek benlik değilmiş...
Rust ı eliyorum hocam arkadaş o tempoya ayak uyduramaz
DL serisini ezelden bitirdim
forest oynadım
bd 2 açıkcası daha indirip oynamadım ancak bi ara bakarım...
hertürlü oyun oynuyor iseniz bence 5070 var iken 2k alın cs oynarken oyundan 1080 yaparsınız en kötü bende aynı şekilde yapıyorum 2k var fps oynayacağım...