rburakuysall isimli üyenin son içerikleri

1. rburakuysall

Gamer avm shopier satın alım sonrası yapılması gerekenler

world dosyasının içi de bu
  2. rburakuysall

Gamer avm shopier satın alım sonrası yapılması gerekenler

bi oyun satın aldım banada 1 mb den küçük bi dosya indirtti wq den ulaştım dalga geçer gibi 50 tane dosya olan şeyde bilgi var bunun içinde dedi bende hangisinde diye sordum cevap gelmeyince senin gibi deteğin mk dedim çıktım da hangisinde bilgi var bunlardın
  3. rburakuysall

Pc Jak girişlerini okumuyor

Ses kartım nvidia hd audio realtek falan da yok olmadığı için de jak girişlerini okumuyo pc kuramıyorum da bu sorun nasıl düzelir
  4. rburakuysall

Yayın sırasında ekranda hata alıyorum sebebini bilen varmı

yayın sırasında ekranın ortasında plase update stream your link yazıyor herhangi bilginiz varmı acaba desteğe yazdığım zaman donanımsal olduğunu ve monitörle alakalı olabilir dediler
  5. rburakuysall

Donanım kimliği ile nasıl driver güncellenir

attığın link hatalı
  6. rburakuysall

reis setup dosyasını çalıştırıp yükledim ama gene güncellenmedi bu
  7. rburakuysall

hdaudio\func_01&ven_10ec&dev_0260 donanım kimliği bu jak girişini görmüyor güncellemem lazım ama artık desteklenmiyor galiba nasıl yapabilirim
  8. rburakuysall

Yardım Pc de ses aygıtlarında hoparlör görünmüyor

başkalarına baktığım zaman Realtek hd audio yüklü ama bende yok anakartıma göre yükleme yaptım ama malesef gene yok napcam bunu hoparlöre bağlanamıyorum
  9. rburakuysall

Ses driverini nasıl kurarım

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E-DDR4/support#driver bu siteden indirdim bu driverin bende olmadığını farkettim nasıl kurabilirim
  10. rburakuysall

Eski 4+1 sistemi nası pc ye bağlarım

ya askere gitmeden önce oluyordu şimdi 2.1 yazan yere takıyorum olmuyor 4.1 olan yere takıyorumm olmuyor 1741469222 dediğim gibi acaba pc ye eklememmi lazım ama gözükmüyor
  11. rburakuysall

PRO H610M-E DDR4 MSI
  12. rburakuysall

yeşile taktım
  13. rburakuysall

evet var zaten girişler doğruysa bile bilgisayarda hoparlör ses çıkışı yok
  14. rburakuysall

Elimde böyle bir anfi var bilgisayarın arkasındaki yeşil yerden gelen kabloyu 2ch input yazan yere sokuyorum ikisini hoparlörü de audio outpu yazan yerde r l yazan yere takıyorum bilgisayardan herhangi bir hoparlör ses çıkışı gözükmediği için monütörü seçiyorum ama ses gelmiyor 1741464489...
  15. rburakuysall

Minecraft launcher açılmıyor

burqk0453
Geri