rDayzz isimli üyenin son içerikleri

1. R

Acer marka laptop güç seçeneklerine erişimi nasıl açabilirim?

Dostlar sorunu çözdüm. Benim sıkıntım kablosuz bağlantının güç planını ayarlayabilmekti çünkü internetim sık sık kesiliyordu. Hepsini çözdüm. Bazı yeni nesil laptoplarda olan bir sorun. Merak eden veya benzer bir sorunla karşılaşan olursa yazması yeter yardımcı olurum. Eski ve yeni güç planı ara...
  2. R

Aspire A515-57 model ismi. Ben bu laptopu 0 aldım windowsu da kendim yükledim kendi flaşımdan dediğiniz çözümleri denemiştim ama dediğiniz çözümlerde yüksek performans olarak gözükse de yüksek performansa geçmiyor ve alt ayarlara erişime izin vermiyor. Yukardaki eklere bakarsanız yüksek...
  3. R

scriptin sahibi sensin galiba bana pek güven vermedi yanlış anlama. ayrıca konu nihai performansa ayarlamak değil bilgisayardaki her olayı tek tek elle ayarlayabilmek ve erişimi tam kapasite yapmak en basitinden ek bırakacağım oraya bakarsan ayarların hiçbirine erişimimin olmadığını görürsün
  4. R

yok yöneticiyim onda sıkıntı yöneticiden kastının üretici firma olduğunu düşünüyorum 1744136788 buyur istersen kendin ki ile kıyaslayabilirsin.
  5. R

Arkadaşlar Acer marka laptopumda güç seçeneklerine erişemiyorum. Sadece dengeli seçeneği var. Yüksek performansı CMD kullanarak açabiliyorum tabi ki ama bu sadece göstermelik bir işe yaradığı yok. "gpedit.msc" kısmından ayarlamayı etkinleştirdim bu seferde ekte gördüğünüz hatayı veriyor...
  6. R

Windows defender kapalı olduğu halde müdahale ediyor.

Win11. Sorun güvenlik duvarında değil güvenlik duvarı kapanıyor ancak gerçek zamanlı koruma kapanmıyor bu yüzden izin vermiyor ama defender açılmadan nası kapayabilirim.
  7. R

İzin vermiyor kankam onuda kaldırıyo 1722448921 Kapatılmadığı için sordum zaten
  8. R

Arkadaşlar windows defenderın kendisi açılmıyor açmaya çalışınca program yüklü değil diyip store'a atıyor. Bende güvenlik duvarından korumayı kapattım ancak hala bir şey indirince indirmeyi iptal edip uyarı veriyor. Acil çözüm gerek.
  9. R

Playstation 5'de minecraft sorunu

Yani demek istediğim uyumluluk değil sürüm olarak oyunun java ve bedrock sürümü var eğer bedrock sürümünü aldıysan psde de oynayabilmen lazım ama olmuyo
  10. R

Playstation sürümü yokki oyunun. Ben bedrock sürümünü almıştım. Şimdi bidaha bedrock sürümünü aldırtıcak ve hesap açmamı isticek bu durumda psstore'dan alınca diğer platformlardan oynanabiliyo ama başka yerden alırsan psden oynanmıyo oluyo. Bana pek mantıklı gelmedi.
  11. R

Arkadaşlar ben eskiden minecraftın bedrock sürümünü satın almıştım. Şimdi ps5'imde açmak istediğimde hesap açma yerine erişebilmem için 480tl verip oyunu satın almaya zorluyor. Ben zaten para verdiğim bir oyuna neden tekrar para veriyorum. Microsoft hesabımı doğrudan açabilmem için bi çözüm var...
  12. R

Google fotoğraflar yüzünden fotoğraflarım açılmıyor

Google hesabımda yeterli alan olmadığı için bi videoyu sildim. Videoyu silince galerimden de silindi. Buraya kadar sıkıntı yoktu ama sonrasında galerimdeki tüm videolar ve fotoğraflar gri bi ekrana büründü ve açılmamaya başladı. Sebebi ve çözümü nedir?
  13. R

Ps5 mi yoksa ps 5 slim mi

Isınma sorunu ve yüksek fan sesi gibi sorunlar çıktı mı?
  14. R

Ps5 mi yoksa ps 5 slim mi

Arkadaşlar ps 5 alıcam. Ps 5 ve ps 5 slim arasında çok ufak farklar olmasına rağmen her kafadan bir ses çıkıyor. Ben slim almayı düşünüyorum. Slimin bi sıkıntısı var mı? Sadece slim sahibi veya slim deneyimi olanlar yazarsa daha açıklayıcı olur. Epey karşılaştırmasında boyutlardan dolayı slim...
  15. R

Çözüldü✓ Sistemimi satmayı düşünüyorum ortalama ne kadar eder?

Tamamdır. İlginiz için teşekkürler iyi günler.
Geri