rdk.samet isimli üyenin son içerikleri

1. rdk.samet

🔥İndirim WARP WP24-B 23.8 inç 165 Hz 1 ms Monitör 2.999₺

Teşekkür ederim hocam
  2. rdk.samet

🔥İndirim WARP WP24-B 23.8 inç 165 Hz 1 ms Monitör 2.999₺

Hocam hangi ktc den bahsediyoruz. Benim nitro 16 cihazım var ekran küçük geliyor artık. Crimson desert tarzı oyunlar oynuyorum + olarak overwatch oynuyorum 3-4 arası monitör bakıyorum, küçük ekrandan sıkıldım.
  3. rdk.samet

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

hayır herhangi bir şey kurulmadi sadece aile büyüklerim kullanıyor. ben üniversitedeydim. kurulan tek şey HBO Max ve D-Smart go o kadar.
  4. rdk.samet

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

2 aylık 55 inc miniled cıhazımda ``Televizyon 2 aylık olmasına rağmen kendi kendine ses yükseltme/kısma, kanal değiştirme, uygulamalara (YouTube vb.) girme ve kapanma sorunları yaşıyor.-CEC, uzaktan kontrol ve otomatik kanal güncelleme ayarları kapatıldı. Televizyon kapatılıp fişten çekilerek...
  5. rdk.samet

40-50 arası sağlam kasa önerisi.

arkadaşlar merhaba 40-50 arası bütçem var Max 52 ye kadar çıkabilirim. önerilerinizi bekliyorum aklımda bu cihaz var iyi midir bilmiyorum. https://www.incehesap.com/rudex-gold-oem-paket-fiyati-85868/
  6. rdk.samet

ÖĞRENCİ İNDİRİMLİ VERGİSİZ TELEFON

çoğu kişi bu soruyu sormuş benim gibi ama cevap alamamış alıp deneyen var mı diye merakımdan soruyorum hocam.
  7. rdk.samet

ÖĞRENCİ İNDİRİMLİ VERGİSİZ TELEFON

Merhaba arkadaşlar vergi indirimi ile telefon satın almak istiyorum fakat babam kullanacak. kullanım şartları alanında telefonu sadece öğrencinin kendi TC kimliğine bağlı hatlar kullanabilir diyor. kısacası başka birinin üzerine kayıtlı hattı telefona takılırsa çekmeyecegi görünüyor. babamın...
  8. rdk.samet

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

dün bu saatlerde sipariş geçtim, kyk interneti sebebiyle yazamadım.teşekkür ederim hocam sağ olun.
  9. rdk.samet

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

süper fiyattan çektik.geçen sene Media Marktan bu fiyata q10i aldım kardeşime bu fiyata çok iyi teşekkürler.
  10. rdk.samet

50 BİN TL BÜTÇE!!!!!

link var mı bu şekilde?
  11. rdk.samet

50 BİN TL BÜTÇE!!!!!

Arkadaşlar merhaba 50 bin TL bütçem var masaüstü hazır bilgisayar arayisindayim. laptop kısmından iyi anlarım Acer nitro 16 4060 sahibiyim fakat masaüstü kısmında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. fikirlerinize ihtiyacım var
  12. rdk.samet

Monster laptop çantası alınır mı? kullananız var mı?

Merhaba arkadaşlar universiteye gideceğim için bilgisayar cantası almam gerekiyor. 500 liraya kadar birakç bir şey inceledim hepsi 15.6 inc benim bilgisayarım Acer Nitro 16 AN16 41 o y uzden 16 inc bir bolme gerekiyor monster cantası 17.3 inclik bolmesi varmış sizce alınır mı? alterantif bir...
  13. rdk.samet

2000 TL ye klavye önerisi

Ali express için yeni kanunla 30 Euro üzeri muhabbeti vardı o işe girmem. ben kendim z11 kullanıyorum arkadaşima önerdim fakat babasida arada kullanacakmis Türkçe klavye gerekiyor.
  14. rdk.samet

2000 TL ye klavye önerisi

Max bütçem 1800-2000 arası daha da çıkamam maalesef önerilerinizi bekliyorum.
  15. rdk.samet

Mouse önerisi acil??

arkadaşım için sorduğumu belirttim.
Geri