Hocam hangi ktc den bahsediyoruz.
Benim nitro 16 cihazım var ekran küçük geliyor artık.
Crimson desert tarzı oyunlar oynuyorum + olarak overwatch oynuyorum 3-4 arası monitör bakıyorum, küçük ekrandan sıkıldım.
2 aylık 55 inc miniled cıhazımda ``Televizyon 2 aylık olmasına rağmen kendi kendine ses yükseltme/kısma, kanal değiştirme, uygulamalara (YouTube vb.) girme ve kapanma sorunları yaşıyor.-CEC, uzaktan kontrol ve otomatik kanal güncelleme ayarları kapatıldı. Televizyon kapatılıp fişten çekilerek...
arkadaşlar merhaba 40-50 arası bütçem var Max 52 ye kadar çıkabilirim.
önerilerinizi bekliyorum aklımda bu cihaz var iyi midir bilmiyorum.
https://www.incehesap.com/rudex-gold-oem-paket-fiyati-85868/
Merhaba arkadaşlar vergi indirimi ile telefon satın almak istiyorum fakat babam kullanacak.
kullanım şartları alanında telefonu sadece öğrencinin kendi TC kimliğine bağlı hatlar kullanabilir diyor. kısacası başka birinin üzerine kayıtlı hattı telefona takılırsa çekmeyecegi görünüyor. babamın...
Arkadaşlar merhaba 50 bin TL bütçem var
masaüstü hazır bilgisayar arayisindayim.
laptop kısmından iyi anlarım Acer nitro 16 4060 sahibiyim fakat masaüstü kısmında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar universiteye gideceğim için bilgisayar cantası almam gerekiyor.
500 liraya kadar birakç bir şey inceledim hepsi 15.6 inc benim bilgisayarım Acer Nitro 16 AN16 41 o y uzden 16 inc bir bolme gerekiyor
monster cantası 17.3 inclik bolmesi varmış sizce alınır mı? alterantif bir...
Ali express için yeni kanunla 30 Euro üzeri muhabbeti vardı o işe girmem.
ben kendim z11 kullanıyorum arkadaşima önerdim fakat babasida arada kullanacakmis Türkçe klavye gerekiyor.